Новость из категории: Статті

Працювати, а не влаштовувати цирк у сесійній залі

Мешкаю Глухові майже 40 років. Дуже люблю своє місто – чисте і затишне. Останніми роками воно покращало. Втім є у нашому житті не вельми показні моменти. Взяти, наприклад, роботу міських депутатів. Ну, хоча б сесійне засідання 21 грудня минулого року. Це просто жах якийсь! Хіба це робота? На сесії балаган: не дають один одному завершити виступ, у залі сміх і вигуки. Де ваша культура, шановні депутати? Де ваш розум, повага один до одного? Який сором! Люди добрі, це наші обранці. Пора вже дивитися, кого обираємо; коли вони не слухають один одного, чи стануть слухати нас, простих людей? Що би не трапилося, в усьому винен Мішель Терещенко.

Забрали з площі гірки – винен голова. Поставили нові гірки, кращі, якісніші, зручніші – ніхто з «доброзичливців» мера ні пари з вуст - чия «вина»? Всі докори тільки Мішелю, що він начебто нічого не розуміє. А я ось дійшла висновку, що деякі депутати або самі нічого не розуміють, або не хочуть нічого зрозуміти. Ось один з них назвав мера пройдисвітом («жуліком»). Слів ніхто вже не добирає… Обурена такою поведінкою деяких народних обранців. Ось, зчинився на тій сесії рейвах з приводу камер відеоспостереження. Як на мене, ті повинні належати громаді глухівчан, а не поліції. У неї повно своїх справ, з якими не дуже справляється. У місті крадіжки з квартир, будинків, гаражів, пісок вивозиться з кар’єрів вихідними. Як цьому протидіють? Тож нічого віддавати все в одні руки.
 
Депутати вимагають звіту від голови, а ось хочу почути короткий звіт кожного депутата за виконану ним конкретну роботу. Слідкуватиму й далі за роботою депутатів, але з того, що побачила на сесії, певні висновки вже зробила. За В. Гриба та Ю. Бурлаку точно голосувати не буду! Вдячна Мішелеві Терещенку за плідну роботу в нашому місті: тротуарів відремонтовано більше, ніж за двадцять років керування попередників, також відремонтовано багато доріг, і місто чисте. Депутатам бажаю в новому році плідно працювати, а не влаштовувати цирк у сесійній залі.
 
Анна МОСКАЛЕНКО


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости