Новость из категории: Він та Вона

Вартість відбілювання зубного ряду

У сучасному світі білосніжна посмішка вважається символом здорових зубів та успіху. Тому не дивно, що кожна людина прагне мати рівні білі зуби. На жаль, процедуру відбілювання зубів, ціна на яку залежить від обраної стоматологічної клініки, професіоналізму лікаря і методу процедури, не кожен може собі дозволити. Тому, багато хто з людей, замість того, щоб звернутися до фахівця, прикривають свої жовті зуби при спілкуванні рукою. Добре, якщо співрозмовником є близький родич чи друг. А уявіть собі, якщо ви прийшли на важливу співбесіду з роботодавцем?! Але засмучуватись не варто, оскільки повернути природний колір можна не тільки в клініці, але й в домашніх умовах.

Причини зміни кольору емалі

Однією із причин потемніння емалі є вік. Але це не єдиний фактор, який впливає на зміну відтінку поверхні зубів. Цьому також може сприяти неправильне харчування та неналежний гігієнічний догляд за порожниною рота.

Вартість відбілювання зубного ряду

Звичайно, що дома відбілити зуби складніше, процес займає триваліший час, оскільки ні однією, ні декількома процедурами не обійтися. Якщо ж ви зважитеся звернутися до стоматолога для відбілювання зубів, ціна не повинна вас лякати, так як результат, який ви отримаєте, того вартий.

Ефективна офісна методика

Про те, скільки коштує відбілювання зубів, ви можете дізнатися, записавшись на консультацію до стоматолога. Зараз в арсеналі стоматології є багато способів, за допомогою яких можна змінити відтінок емалі. До найпопулярніших з них відносять:

1. Використання лазера — ефективний і щадний метод.
2. Фотовідбілювання — новий метод, який полягає у впливі галогенового світла на відбілюючий розчин.
3. Застосування ультразвуку — безболісна процедура, показана людям з чутливими органами у ротовій порожнині.

До речі, ефект від лазера може протриматися близько семи років. Якщо пацієнт вибирає ультразвук, то він повинен бути готовим до того, що доведеться провести 3-4 сеанси, щоб досягти необхідної білизни.

Етапи проведення

Людині важливо знати не тільки як відбілити зуби, скільки це коштує, але і як буде здійснюватися сам процес. У кожного стоматолога є свої секрети. Одні пишаються сучасним обладнанням, інші хваляться гелем, який використовують для освітлення емалі. Тим не менш, процес складається з наступних етапів, якими керуються усі лікарі при проведенні даної процедури:

1. Установка розширювальної пластини.
2. Нанесення спеціального складу та анальгетиків на слизову оболонку рота для захисту.
3. Застосування відбілюючої речовини.
4. Сам процес зміни відтінку, триває не довго - 15 хвилин.
5. Використання допоміжного препарату в разі планування понад два сеанси за один день.

Обов'язково з'ясуйте з лікарем ступінь своєї чутливості. Від цього залежатиме, чи знадобиться вам анестезія, чи ні. Таким чином, ви можете абсолютно безболісно відбілити зуби, ціна збільшиться лише на вартість наркозу.

Показання і як знайти хорошу клініку

Процедура освітлення поверхні зубів має певні покази до застосування. Перш за все, зуби мають мати рівномірну пігментацію, без плям і смуг. Емаль при цьому повинна бути добре сформованою, без наявності ямок.

Якщо у вас немає часу на пошуки стоматології, скористайтеся смартфоном чи комп’ютером. Для цього потрібно ввести запит відбілювання зубів львів та почекати декілька хвилин. Вибирайте лікарню, порівнюйте вартість процедур з якістю надання послуг з огляду на відгуки пацієнтів.

Чи безпечна обрана стоматологічна процедура

Без сумніву, всім відома фраза «краса вимагає жертв». Тому люди намагаються прикрашати себе будь-якими способами. Для того, щоб відбілити зуби пацієнту, лікар може застосувати і звичайний перекис водню. Але захоплюватися таким методом освітлення не рекомендовано, бо емаль з роками зношується і стає слабкою. Крім того, існують певні протипоказання, серед яких:

- наявність дефектів емалі, коронок, пломб у великій кількості;
- алергія на пероксид;
- підвищена чутливість.

Почекати із процесом відбілювання доведеться дітям до 16 років, а також вагітним та жінкам, які годують.

Адреса нашої клініки: м.Львів, вул.Ш.Руставелі 32/1,

тел. (032) 276-76-38, (097) 682-83-82, (093) 483-63-54.

Години роботи: пн - пт 9.00-20.00, сб - за попереднім записом

Наш сайт: http://elvirabezvushko.com.ua

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости