Новость из категории: Інформація

Звернення Мішеля Терещенка до громади Глухова (оновлено)

Шановні Глухівчани! Глухів не може функціонувати без затвердженого бюджету. Колишні регіонали вже протягом тривалого часу відмовляються голосувати, вимагаючи задоволення своїх особистих забаганок, використовуючи ультиматуми та шантаж. 06.02.2018 р. на розгляд комісії з питань планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку було винесено проект бюджету міста на 2018 рік у відповідності до вимог Бюджетного кодексу України. Присутні депутати визнали зазначений проект без зауважень і пропозицій.

Проте, голова фракції Воля народу Юрій Бурлака від імені опозиції зробив ультимативну заяву щодо можливості голосування за прийняття бюджету міста лише за умови зняття всіх зауважень атестаційної комісії стосовно недоліків в роботі представника його політичної сили – Лариси Громак, чим відверто визнав перевагу особистих інтересів над інтересами громади. На жаль, не всі депутати, які раніше представляли демократичну коаліцію, виявилися стійкими до залякувань, шантажу або підкупу з боку опонентів Маючи мандат Вашої величезної довіри, я не можу її не виправдати та піти на компроміс зі своєю совістю, повернувши Глухів до старих «корумпованих традицій», так званих «договорняків». Зараз я звертаюся до Кожного з вас за допомогою та підтримкою! Саме Ви, Глухівчани, є господарями у Глухові!
 
А депутати лише делеговані ВАМИ представляти у міськраді ВАШІ інтереси, але ніяк не свої власні! Закликаю кожного Глухівчанина стати на захист свого вибору, свого рідного міста, свого гідного майбутнього! Давайте разом вирішимо що робити з цією купкою зрадників Глухова та Глухівчан! Закликаю всіх небайдужих прийти на засідання сесії, яке відбудеться 9 лютого 2018 року о 16.00 в міському палаці культури, та продемонструвати їм свою громадянську позицію, свій намір жити у заможному місті європейської держави! Впевнений, у вашій присутності вони не посміють в черговий раз знехтувати інтересами своїх виборців! Дуже прошу донести це звернення до якомога більшій кількості людей - кожний має право знати, що відбувається насправді!
 
Глухівський міський голова Мішель Терещенко


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости