Новость из категории: Новини

В Глухові поліцейські проводять профорієнтаційну роботу у загальноосвітніх закладах міста

Днями інспектор сектору моніторингу Глухівського відділу поліції лейтенант поліції Вікторія Руминіна завітала на виховну годину до загальноосвітньої школи № 1 міста Глухів. Школярів старших класів зібрали на відкритий урок, що мав назву: «Правопорушення та моя майбутня професія». Поліцейська розповіла учням перш за все хто такий поліцейський, його права та обов’язки, довела до відома присутніх інформацію про вищі навчальні заклади системи МВС та розповіла про умови вступу до таких закладів.

Окрім цього Вікторія наголосила на тому, що всі випускники вищих навчальних закладів МВС стовідсотково забезпечуються робочими місцями та заробітною платою відповідно до розміру посадового окладу. Також ознайомила їх з поняттям «правопорушення» та видами відповідальності, окремо лейтенант поліції попередила дітей про дотримання ними правил безпеки дорожнього руху коли вони пересуваються вулицею. Окремо поговорила із дітьми про дотримання правил поведінки та дисципліни під час навчального процесу.

В ході бесіди діти з цікавістю і захватом розпитували про те, як і чим можна вберегтись від злодіїв, особливо від тих, які намагаються проникнути в квартиру чи будинок. По завершенню виступу співробітник поліції подякувала школярам за увагу та зазначила, що у разі будь-яких питань, які у них можуть виникнути, дітлахи можуть звертатися до Глухівського відділу поліції.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости