Новость из категории: Новини

Новини коротко

Ні – вірусним інфекціям

Першого дня весни у приміщеннях Центру первинної медико- санітарної допомоги встановлено бактерицидні рециркулятори, що дезінфікують та очищують повітря від вірусних інфекцій. Відтепер відвідувачі центру та поліклініки почуватимуться набагато безпечніше. Загальна вартість обладнання - 4,6 тис. грн.

За матеріалами hlukhiv-rada.gov.ua

Щось подорожчало, щось - навпаки

На споживчому ринку Сумщини за січень ціни на продукти харчування та безалкогольні напої підвищилися на 1,3%. Найпомітніше - + 8,4% та 7,8% – фрукти та овочі. На 2,7%–0,6% подорожчали пшоно, яйця, молоко, кондитерські вироби з цукру, масло вершкове, олія соняшникова, хліб. Разом з тим, знизилися ціни на гречану крупу (– 2,3%), рибу та продукти з неї (– на 0,7%) , цукор, макаронні вироби (– на 0,5%). У сегменті непродовольчих товарів та послуг відбулося підвищення вартості скрапленого газу для побутової сфери, тарифів на гарячу воду, опалення, палива та мастил, зросла плата за утримання дітей у дошкільних закладах, збільшилася вартість послуг зв’язку, амбулаторних послуг.

Разом з тим, дещо знизилися ціни на одяг і взуття.

За інформацією Головного управління статистики у Сумській області

Сніг став на заваді, але з пожежею впоралися

 4 березня на «101» надійшло повідомлення про пожежу в Шалигиному, на вулиці Красній. Туди відразу відбуло два місцеві пожежні екіпажі. На дорогу їм вистачило 8 хвилин. На місці, однак, виникла серйозна проблема. Оскільки під’їзд до двору не розчистили від снігу, до осередку загоряння довелося прокладати магістральну рукавну лінію довжиною 30 м. Пожежники зрештою впоралися, спочатку локалізувавши, а потім й успішно ліквідувавши загоряння. Наслідки пожежі: пошкоджено перекриття на площі 8 кв. м, опалювальна піч. За попередніми висновками, ймовірна причина загоряння – недолік конструкції, порушення правил монтажу печей та димарів.

За інформацією обласного управління ДСНС

Ось такий «газават»

Газові суперечки з північним сусідом відбилися й на Глухові. Рішенням міської влади тут з 3 по 7 березня було призупинено роботу закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, окрім ЗОШ № 2, НВК №/№ 4 та 5.

За інформацією hlukhiv-rada.gov.ua

Орендну плату збільшено до 8%

Під час робочої зустрічі голови Глухівської РДА Вікторії СОКОЛ з керівниками сільгосппідприємств прийнято рішення щодо підвищення орендної плати за користування земельними ділянками сільськогосподарського призначення у 2018 році до 8%.

Вл. інф.

Лижні гонки на Скоропадському
На закрижанілому та покритому товстим шаром снігу просторі Скоропадщини відбулися чемпіонат і спартакіада Глухова з лижних гонок. Хлопці виступали на дистанції 5000, а дівчата – 3000 м., у вікових групах 2000 р.н. та молодше, і старше. Провів змагання спортклуб ППК ГНПУ ім. О. Довженка. Переможці та призери нагороджені дипломами відділу молоді та спорту міської ради, медалями, грамотами, призами. Наводимо прізвища переможців:2000 р та молодші: дівчата - Тетяна ПРОДАН; хлопці – Богдан ПОТАПЕНКО.
2000 та старші: дівчата – Крістіна КОВАЛЬОВА; хлопці – Віталій ДЕМИДЕНКО.
За інформацією міського відділу молоді та спорту



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости