Новость из категории: Новини / Події

Поліцейські викрили чергового Інтернет-зловмисника

Аби заробити грошей, 18-річний шосткинець в мережі Інтернет розмістив оголошення про продаж велосипеду, а отримавши передоплату, переставав виходити на зв'язок. Юнака розшукали шосткінські працівники кримінальної поліції та притягли його до кримінальної відповідальності.

Поліцейські викрили чергового Інтернет-зловмисника

До поліцейських із заявою про шахрайство звернувся 40-річний мешканець Дніпра. Чоловік розповів, що знайшов в Інтернеті оголошення про продаж велосипеду, а коли зв’язався з продавцем та надіслав йому обумовлену передоплату у сумі півтори тисячі гривень, той перестав виходити на зв'язок.

«Під час перевірки працівники поліції встановили, що гроші були перераховані на банківський рахунок жителя Шостки, - коментує Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. - Ми розшукали його власника. Як виявилось, він віддав свою картку 18-річному знайомому, який в такий спосіб «заробляв» гроші та витрачав їх на власні потреби».

У відношенні юнака слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство», яке вже спрямоване до суду. За скоєне йому загрожує штраф від 850 до 1 700 гривень або ж навіть обмеження волі строком до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости