Новость из категории: Спорт

Найкращий фотокореспондент

Минулого четверга,28 березня у столичному Будинку футболу Асоціація спортивних журналістів України провела вісімнадцяту церемонію нагородження переможців конкурсу «Підсумки спортивного року».

В номінації найкращих фотокореспондентів Асоціації першого місця вдостоївся наш земляк, відомий пауерліфтер, директор глухівського МЦФЗН «Спорт для всіх» Микола КОЛТАКОВ. Зазначимо, що за підсумками позаминулого року його вже визнавали кращим у іншій номінації – «За вірність спортивній журналістиці». Микола розпочав свій шлях у цій царині 2009 року. Він висвітлював перебіг і результати турнірів з важкої атлетики, пауерліфтінгу, бодібілдингу. Два останні види не є олімпійськими, і Миколу дуже втішає, що він серед небагатьох , хто популяризує їх у ЗМІ:
Що нагороджений за підсумками 2017, дізнався на початку року. Ніяких особливих зусиль до цього не прикладав – просто намагався якомога краще виконувати свою роботу, в т. ч. і з камерою. Її опанував поступово, разом з фахом дописувача… Того дня мені було дуже приємно стояти в одному строю з такими відомими особистостями, як Валерій БОРЗОВ, Сергій БУБКА, Андрій ПАВЕЛКО. Перше місце вважаю виявом високої довіри з боку спортивної громадськості. Її буду намагатися виправдовувати й надалі.
 
Андрій КОВАЛЕНКО


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости