Новость из категории: Інформація

Вибираємо надійний хостинг

Хостинг - питання серйозне. Щоб зробити правильний вибір, необхідно розуміти особливості послуг, що надаються і на чому грунтуються відмінності в тарифах. Хостинг створить надійний тил вашому сайту і забезпечить стабільність, а значить варто приділити увагу деталям цієї послуги.

Вибираємо надійний хостинг

Нижче - кілька моментів, на які варто звернути увагу.

Тарифний план

Основних видів хостингу - три. Самий базовий, віртуальний хостинг, підійде нескладним проектам, які за демократичну суму отримають базові можливості, і де не потрібно буде ламати голову над адмініструванням. Середній варіант - VDS сервер - набагато серйозніша послуга. Вартість буде варіюватися і безпосередньо впливати на ті можливості, які ви зможете отримати, а настройка дасть більше свободи. Ну і, нарешті, виділений сервер, який надходить в ваше повне розпорядження і не обмежує ні ваші можливості, ні вашу фантазію, і підійде для складних і великих проектів.

Серйозні хостинг-провайдери дають можливість тестового періоду без оплати. Так ви зможете оцінити рівень послуги та зробити вибір.

Техпідтримка

Наявність техпідтримки - це ваша чарівна паличка при будь-яких проблемах з сайтом. Саме тому так важливо, щоб ця послуга надавалася хостинг-провайдером. В ідеалі підтримка повинна працювати без перерв і вихідних, адже вихідних немає і у проблем. Тому зручно, якщо вам зможуть допомогти навіть вночі, щоб не відкладати рішення в довгий ящик.

Технічні вимоги

Технічних параметрів багато - це і місце на диску, і PHP memory limit, і особливі вимоги до роботи з базою даних і т.д. Однак, для популярних движків, на яких може працювати ваш веб-проект, таких як Wordpress, Joomla, Drupal, як правило, підходить будь-який хостинг. А ось якщо ваш CMS інший, тоді потрібно обов'язково поговорити про це з вашим хостинг-провайдером.

Резервне копіювання

Ця послуга забезпечить відновлення даних вашого сайту, при виникненні непередбаченої проблеми. Якщо провайдер періодично робить копії - бекапи і зберігає їх, то ваш сайт або його частина ніколи не пропаде безслідно.

Вартість

Послуга безкоштовного хостингу існує, але нею не варто користуватися тим, хто налаштований серйозно. До безкоштовності на додачу ви отримаєте набридливу сторонню рекламу на вашому ресурсі, проблеми з безпекою, відсутність онлайн підтримки і нестабільність роботи. Клієнтів, швидше за все, така ситуація не порадує, і вони підуть до конкурента. Тому, для стабільної надійної роботи краще вибирати відповідні платні послуги.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости