Новость из категории: Новини

Військові віддали шану – і прийняли привітання

Невдовзі після повернення з-під Кримського, приблизно о 10:00 минулої середи, 4 квітня, військові 16 батальйону прибули урочистим маршем до пам’ятного знака Героям Небесної Сотні. Тут, після короткого виступу заступника командира по роботі з особовим складом Едуарда СТУПОРЕНКА, вони поклали квіти до підніжжя каменю. Так було вшановано світлу пам’ять полеглих у боротьбі за волю й незалежність держави. Разом з військовими високі патріотичні почуття освідчили й деякі глухівчани, на чолі з міським головою Мішелем ТЕРЕЩЕНКОМ.

Після цієї церемонії у міському Палаці культури відбулася інша - відзначення кращих вояків, та святковий концерт. Вручення відзнак: почесних грамот, нагрудних знаків тощо, супроводжувалося громовими оплесками. Вітальні промови виголошували: заступник командувача ОК "Північ" по роботі з особовим складом В. В. ПОКОТИЛО, комбат О. О. ВИСОЦЬКИЙ, заступник командира 58 бригади з морально-психологічного забезпечення, О. В. БОНДАРЕЦЬ, Мішель. Потім був концерт для захисників, за участі колективів МПК, учнів хореографічного відділення Глухівської школи мистецтв, народного ансамблю танцю «Полісяночка», танцювального колектива ЗОШ №3.

Військовим їхні номери дуже сподобалися. Єдиний «мінус» заходу - вкрай мала кількість цивільних глухівчан, що прямо-таки кидалося у вічі. Майже всі , з ким поспілкувалися з цього приводу, головною з ймовірних причин вважають обмеженість (дехто взагалі говорив про відсутність) публічної інформації про заходи, пов’язані з поверненням бійців 16 батальйону. Своєрідним доповненням до урочистої зустрічі можна вважати акцію "Подаруй паску герою", організовану минулої п’ятниці, 6 квітня, керівництвом та учнівським самоврядуванням ЗОШ №1.
 
Андрій КОВАЛЕНКО


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости