Новость из категории: Новини

На Сумщині поліція встановила особу водія, який смертельно травмував пенсіонера і зник з місця події

Тіло літнього чоловіка без ознак життя знайшли посеред вулиці. Водій, який смертельно його травмував зник з місця події. До пошуків винуватця ДТП були залучені поліцейські відразу кількох сусідніх районів. Завдяки спільним скоординованим заходам поліцейським вдалось відшукати винуватця ДТП вже наступного дня. Повідомлення про скоєння дорожньо-транспортної пригоди із загиблим надійшла до чергової частини Буринського відділення поліції близько 23 години. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи інформація підтвердилась.

Під колесами автівки загинув місцевий 64-річний пенсіонер. Водій з місця пригоди зник. «На його розшук був залучений весь особовий склад Буринського відділення поліції, а також поліцейські підрозділи з прилеглих районів, - говорить Олег Григоров, т.в.о. начальника ГУНП в Сумській області. - Уважно вивчивши на місці події залишені уламки від автомобіля, поліцейські експерти встановили модель та колір розшукуваного авто. Отримана з місця події інформація дозволила значно звузити коло пошуку і вже наступного дня поліцейські вийшли на слід підозрюваного». Ним виявився 44-річний житель одного з сіл Буринського району. Чоловік всіляко намагався уникнути спілкування з правоохоронцями. Навіть вдавав з себе хвору людину. Та поліцейські встановили, що в день скоєння ДТП чоловік був не тільки здоровим, але й вживав із своїми знайомими алкоголь.
 
Його автомобіль зі слідами зіткнення, характерними для ДТП, був знайдений в сусідньому Глухівському районі. «Під тиском зібраних доказів, підозрюваний зізнався у скоєному правопорушенні, - пояснює Олег Григоров. – Наразі слідчими поліції, в рамках відкритого за даним фактом кримінального провадження за ч.2 ст. 286 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження потерпілому» Кримінального кодексу України, призначено ряд експертиз, за висновками яких будуть остаточно встановлені всі обставини цього ДТП». Згідно з чинним законодавством водієві загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости