Новость из категории: Новини

Новини коротко

Тиждень добра
Помітною подією громадського життя Глухова став Тиждень добра, проведений за ініціативою глухівського відділення «Турботи про літніх в Україні». На його заклик наші підприємці А. М. АМІРХАНЯН і Н. Ф. ЕСМАНОВА надали соціально незахищеним землякам продуктів на понад 2 тис. грн., а волонтери організації В. ПОЦЕЛУЄВА, Л. ТОЛКАЧОВА , О. КАСИМОВА, Н. ГАВРИЛЬЧЕНКО – рознесли все, плюс домашнє варення, за 77 адресами.
За інформацією «Турботи про літніх в Україні»

Відзнака високої майстерності
21 квітня о 16.00 на Х Міжнародному фестивалі «Пасхальна асамблея-2018 «Духовність єднає Україну» плідну працю народного камерного хору Глухівського міського палацу культури під керівництвом Катерини КОБЗАР на ниві популяризації українського класичного спадку вшановано Почесною відзнакою Міністерства культури України.
Вл. інф.
Виплата за народження дитини
На останній сесії Глухівської райради прийнято рішення про виплату грошової допомоги при народженні дитини розміром 2 тис. грн. Її умовою є реєстрація місця проживання батьків у Глухівському районі. Виплата проводиться одноразово, за заявою одного з батьків, поданою до управління соціального захисту населення.
За інформацією glh.sm.gov.ua

Примусили сплатити рекордні аліменти
Мешканець Глухівщини накопичив заборгованість по аліментам - 40 тисяч (!) гривень. З метою уникнення проблем, що виникли в результаті винесення постанов про обмеження у праві виїзду за кордон, полювання та керування транспортними засобами, батько-боржник швидко погасив борг у повному обсязі.
Вл. інф.

Гектар ялинового лісу
Під час акції «За чисте довкілля» в угіддях Агролісгоспу висаджено близько 3000 саджанців ялинок на площі одного гектару.

 
Опорна школа – в Есмані
Глухівська районна рада в якості опорної визначила Есманьську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, з філіями на базі Бачівського та Яструбщанського навчально-виховних комплексів.
За інформацією glh.sm.gov.ua



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости