Новость из категории: Статті

Шановні ветерани, шановні глухівчани!

Учора, 8-го травня, з усіма європейськими країнами ми відзначали День пам'яті та примирення. Сьогодні, 9-го травня, ми дякуємо всім нашим славним ветеранам. Ми завжди будемо вдячні їм, і вони назавжди залишаться в наших серцях і думках. Особливо в нашому прекрасному місті Глухові ветерани Другої світової війни є найважливішими людьми.

Вони виграли війну, але чи здобули ми мир ? Чи наші українські ветерани, які перемогли на війні, насолоджувалися кращим життям, ніж ветерани Німеччини, які програли війну? І чому їхні онуки сьогодні хочуть жити у Франції, Польщі чи Німеччині, а не на землі, яку захищали їх дідусі чи бабусі? І що нам робити з цим «мирним небом», яким ми завдячуємо їм, адже зараз на нашій українській землі панує війна і російська агресія? Так, наші ветерани виграли Другу світову війну, але ми втратили мир, який вони дали нам. І сьогодні, як і вчора, наші солдати та волонтери віддають своє життя чи калічаться на Майдані чи на фронті.
 
Вже більше одинадцяти тисяч українців загинули на Донбасі від російських куль та снарядів і бомб... Вони дали нам чотири роки для реформ і змін у нашій країні, поки вони здобувають мир. Але нині ми втрачаємо мир, бо на жаль не всі поважають жертви наших захисників на фронті та шанс, який вони дають для того, щоб втілити в життя необхідні реформи і жити краще внашій прекрасній Україні. Україні пощастило мати таких доблесних ветеранів, волонтерів та збройні сили. З великою гордістю ми цінуємо їхню мужність у боротьбі проти німецьких нацистів раніше та проти росіян-фашистів Путіна сьогодні. Так, вони виграли війну! Можемо ми зараз виграти мир!
 
Міський голова Мішель Терещенко.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости