Новость из категории: Статті

Їси сам – нагодуй і іншого

Що може бути краще, ніж простягнути руку допомоги тому, кому зараз гірше, ніж тобі? Кожний маленький добрий вчинок в цілому створює величезне добро, безцінне та необхідне. Так, наприклад, майже у всьому світі діє акція, в рамках якої кожен бажаючий може підгодувати когось іншого. Достатньо лише купити в магазині продукт харчування та покласти його не собі в сумку, а на спеціальні стелажі, розраховані на тих, хто не в змозі придбати собі цей товар. До цієї доброчинної акції долучилися і глухівчани.

Так, нещодавно благодійний фонд «Глухів - єдність», засновниками якого є 4 молодих чоловіки, організували безоплатну роздачу хліба пенсіонерам, а також хлопці розмістили по магазинах соціальні стелажі для того, щоб покупці клали туди продукти для малозабезпечених верств населення. Започаткована в нашому місті акція швидко знайшла своїх прибічників. Як повідомив нам один з засновників фонду Богдан Мелехін, перш за все вони проїхалися по місцевим пилорамам та запропонували зробити дерев’яні стелажі для харчів. І підприємці залюбки зголосилися, таким чином зробивши спонсорський внесок на 600 гривень! А підприємство «Хлібосолоф» підтримало тим, що виділило 35 батонів хліба для роздачі! Тож, долучатися до доброї справи – не тільки корисно, але і так приємно… Для багатьох з нас купити півхлібини, потративши 3грн. 50 копійок – це не гроші. А для когось цей продукт – єдине, що може опинитися на столі. Тому не варто проходити повз стелажів з байдужим чи скептичним поглядом. Навпаки, треба робити цей світ добрішим, а людей в ньому – ситнішими.
 
До речі, стелажі порожніми не стоять: там завжди щось є. Навіть перепелині яйця постачальник туди поклав! Засновники акції звертаються до глухівчан: «Стелажі соціальної допомоги розміщені в магазинах «Дi-2» и «Детский мир». Ветерани, інваліди, пенсіонери, люди з малозабезпечених сімей ці стелажі встановлено для Вас!!! Можете скористатися цими продуктами безкоштовно!!! ЗАКЛИКАЄМО всіх залучитися до доброї справи!! Вам потрібно тільки купити і покласти НЕШВИДКОПСУЮЧІ товари на вищевказані полиці!!! Просимо Вас донести цю інформацію до своїх друзів , знайомих та літніх людей які не користуються соціальними мережами.
 
Висловлюємо Велику подяку глухівчанам, які підтримали акцію, та допомогли корисними зауваженнями та ідеями». Ну, а скептикам, які в соцмережах розповсюджують негативну інформацію, мовляв, а якщо продукти будуть забирати пиятики, хочеться сказати: яка різниця, хто з’їсть буханець хліба? Якщо людина його взяла, значить, голодна. І ви повинні бути вдячні їй за те, що саме вона надала вам змогу проявити свою людяність та зробити добрий вчинок. Тож, буваючи в магазинах, не забуваємо про стелажі…
 
Оксана КОВАЛЬОВА


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости