Новость из категории: Новини

Новини коротко

Ще раз про Аду РОГОВЦЕВУ

Минулого тижня у міському краєзнавчому музеї, в рамках Міжнародного дня сім'ї, відбулось чергове засідання круглого столу «З Глуховом у серці і душі», присвячене народній аристці, Герою України - Аді РОГОВЦЕВІЙ. Відомий літератор Петро ТОВСТУХА розповів про співпрацю з нею, а краєзнавець та поет Микола ГУРЕЦЬ виступив з доповіддю «Високе мистецтво Ади Роговцевої». Історик Віктор ЗАЇКА поінформував про ініціативу встановлення пам'ятника А. Роговцевій у Глухові.

За інформацією Глухівського краєзнавчого музею

Район та заповідник домовилися про співробітництво

Голова Глухівської РДА Вікторія СОКОЛ провела робочу зустріч з директором НЗ «Глухів» Іриною МОШИК, обговоривши напрями співпраці заради підвищення туристичної привабливості Глухівщини. Досягнуто, зокрема, домовленості щодо участі творчих колективів району в етнофестивалі, проведення якого заплановано на червень.

За інформацією НЗ «Глухів»

Серця чотирьох

За підтримки відділу молоді та спорту у ГНПУ ім. О. Довженка відбувся дебатний турнір "Серця чотирьох". Його тематика стосувалася прав людини та мети сталого розвитку ООН. Перемогла команда ППК ГНПУ у складі Дар'ї БОКОВОЇ й Оксани СКИБИ. Кращим спікером турніру стала Ірина КРИВОНОС.

За інформацією міського відділу молоді та спорту

Введено обмеження та заборони руху

Державним агентством автодоріг застосовується обмеження та заборона руху автомобільними дорогами загального користування державного значення для великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тони і навантаженням на вісь більш ніж 7 тон, при температурі, вищій за плюс 28 градусів. З цієї нагоди у Глухівській РДА відбулося засідання оперативного штабу з координації роботи у га у галузі забезпечення законності, правопорядку та обороноздатності , за участі місцевих підрозділів ДСНС, поліції та філії ДЕД.

За інформацією glh.sm.gov.ua

Представлено нового начальника поліції
Позавчора на апаратній нараді при міському голові Мішель ТЕРЕЩЕНКО представив нового начальника Глухівського відділу поліції - підполковника Романа Віталійовича НЕВОЖАЯ, про якого йшлося в одному з наших попередніх номерів.

Вл. Інф.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости