Новость из категории: Новини

Новини коротко

Чи варто палити?

 25 травня, у міськрайонному секторі з питань пробації соціальним фахівцем Оленою МУХОЮ проведено захід з вельми промовистою назвою: «Палінню скажемо ні!», на завершення якого учасникам роздали буклети «Чи варто палити?», з нагадуванням, що люди, які не палять, краще виглядають, довше живуть, і, відповідно, швидше досягають успіху.

За інформацією міського терцентру соціального обслуговування

Островського хочуть перейменувати на Рогачевського

За пропозицією керівника музею історії євреїв Глухівщини Михайла ЧАСНИЦЬКОГО Глухівською міською радою вирішено провести громадські слухання на предмет перейменування вулиці Островського на Георгія Рогачевського – капітана першого рангу, нашого земляка, Героя Радянського Союзу. Слухання повинні відбутися в актовому залі міськради, 16 червня, початок о 14:00.

Вл. інф.

День енергії у Глухові

За тиждень, 7 червня, у Глухові, за підтримки «Угоди мерів–Схід» та Асоціації «Енергоефективні міста України», в рамках європейського Тижня сталої енергії має відбутися День енергії, з тематичним концертом, екологічним ярмарком у сквері Березовського – Бортнянського, велоквестом, атракціонами та лотерейним розігруванням енергоефективних товарів.

За інформацією відділу енергоменеджменту Глухівської міської ради

Шкільна лінійка, газовий балончик – тепер вже у Сумах

На святковій лінійці сумської ЗОШ №4 стався конфлікт між відвідувачами . Один з них застосував перцевий балончик «Терен». Його затримала поліція. Речник ГУНП у Сумській області Ельвіра БІГАНОВА повідомила: конфлікт стався між двома родинами; причина - дівчину, яка прийшла на останній дзвоник до своєї племінниці попросили посунитися. Та відреагувала агрессивно, сказала, що покличе свого чоловіка. Той у підсумку і вдався до «Терену».

За інформацією spec-kor.com.ua

Глухівський суд: дев’яте місце з інформаційної відкритості

Учора в Сумах на зустрічі суддів-спікерів і прес-секретарів судів з журналістами, яку організувало «Бюро правничих комунікацій», оприлюднено рейтинг інформаційної відкритості судів Сумщини.

На першому місці з 21 балом Зарічний районний суд м. Суми., друге, з 17 балами, поділили одразу три суди: Господарський суд Сумської області, Сумський окружний адміністративний суд і Білопільський районний суд.

Найгірші у Лебединського (5 балів), Середино-Будського (4 бали) і Велико-Писарівського (2 бали) районних судів. Глухівський міськрайонний суд (11 балів) – на дев’ятій позиції з 23.

За інформацією електронних ЗМІ



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости