Новость из категории: Новини / Події

В Сумах поліція розслідує обставини вибуху в нічному клубі (відео)

Подія сталась сьогодні близько 6 ранку в одному з розважальному закладі обласного центру. В результаті вибуху постраждало 7 осіб. Поліція вже затримала 28-річного чоловіка, який підірвав в приміщенні гранату. Наразі на місці події працюють керівництво ГУНП області, Сумського відділу поліції, слідчо-оперативна група, вибухотезнічні та екологічні служби.

Сьогодні близько 6 ранку на лінію 102 надійшло повідомлення про вибух в одному з нічних клубів обласного центру. На місце події були направлені наряди патрульних служби поліції, слідчооперавна група. Інформація підтвердилась. з'ясувалось, що невідомий підірвав, за попередніми даними, гранату на другому поверсі закладу - на площадці перед входом де в цей час перебували люди. Наразі всі постраждалі доставлені до лікарні. Вжитими заходами чоловіка, якого підозрюють у вчиненні злочину, затримали .

Зараз він дає пояснення слідчим. Хід розслідування перебуває на особистому контролі керівника ГУНП області.

"Слідчим відділом Сумського відділу поліції внесені відомості до єдиного реєстру досудових рослідувань, щодо замаху на вбивство, опір працівнику поліції, незаконне зберігання та використання зброї та боєприпасів та хуліанські дії вчинені з застосуванням предмета для завдання тілесних ушкоджень,- коментує Павло Карабута, начальник Сумського відділу поліції. - Додаткові склади злочину будуть встановлені в ході огляду місця події".


Відділ комунікації поліції Сумської області




Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости