Новость из категории: Спорт

Футбольний турнір: змагалися до останньої миті

Минулого вівторка у Чернєвому, можна вважати що в унісон з чемпіонатом світу, відбувся 8 турнір з міні-футболу серед школярів на честь героїв Чернівського бою, за участі господарів і спортсменів Глухова (ЗОШ № 6), Баничів, Перемоги, Сваркового, Шалигиного, Тулиголова. Ці змагання можна назвати традиційними. Їхня життєвість та популярність цього року знайшла свій вияв і в тому, що до Чернєвого вперше приїхали гості з міста та Кролевеччини. До організації турніру доклали зусиль райрада, чернівський сільський голова М. СИДОРЕНКО, глухівський осередок ТСО України ( Олексій ГОРБАЧОВ), ініціативна група «Моноліт» (Олексій ЩЕРБАНЬ), і, звісно ж, місцеві освітяни. Суддівську бригаду очолював – це теж можна вважати традицією – Сергій ОБУХОВСЬКИЙ зі Сваркового.

Як і на згаданому Мундіалі, юні футболісти – звісно, в рамках своїх об’єктивно зумовлених можливостей, демонстрували технічну, вольову гру. Явних аутсайдерів не було – кожен колектив демонстрував неабиякі силу волі, згуртованість, жагу до перемоги. Часто переможці визначалися буквально на останніх хвилинах. У підсумку найсильнішими виявилися юні футболісти Шалигиного (команду готував І. В. СУРОВИЦЬКИЙ), на другому місці баничани (В. І. СОЛОВЕЙ), треті – господарі змагань (С. О. ЯЛОВЕНКО).

Переможці отримали перехідний Кубок з рук голови Глухівської районної ради Олексія ТКАЧЕНКА, який також привітав всіх учасників, і вручив командам грамоти та цінні подарунки. Кращими гравцями визнано Д. ДОМАШЕНКА та М. ЧЕБОТАРЬОВА з Шалигиного, І. МОРОЗА, А. ФЕСЕНКА з Баничів, О. САПУТІНА, Б.КАРКАУСА (Чернєве), Д. СІРИКА, Я. ПІНЧУКА (Тулиголове), О. ПРИХОДЬКА, Б. КОЗЕЛА (Перемога), Е. МОСКАЛЕНКА, Б. КОВАЛЬЧУКА(Сваркове), В. ШЕВЧЕНКА, М. ГУРЦЯ(ЗОШ №6).
 
За інформацією Ірини ПЕЧЕНОЇ, методиста відділу освіти Глухівської районної ради


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости