Новость из категории: Спорт

Ігри патріотів: вдруге у Глухові

24 червня у Глухові, на спортмайданчику ЗОШ №3 відбувся турнір з функціонального воєнного багатоборства – «Ігри патріотів», за участі військових 58 бригади та її окремих батальйонів. Функціональне багатоборство об'єднує в собі елементи різних спортивних напрямків: пауерліфтингу, важкої атлетики, гімнастики, гирьового спорту, легкої атлетики, стронгмена, й т. ін. Його елементи використовують для фізичного гарту бійці ЗСУ та Нацгвардії, а змагання з нього в Україні стають дедалі популярнішими. Нагадаємо що Ігри проводилися у Глухові вже вдруге.

Хлопці виступали в командному турнірі, дівчата змагалися й у особистому заліку. Відповідно, представники сильної статі, виборювали нагороди в трьох комплексах, по чотири вправи кожен, прекрасної - у комплексі з п’яти вправ. Лідерство з перших хвилин захопила команда господарів –бійців 16-го ОМПБ у складі Олександра МАСЛОВА (капітан), Вадима РЕВУЦЬКОГО, Олександра БЕЩЕНКА, Володимира ФРОЛОВА. Вони його втримали, ставши переможцями Ігор. На другому місці - багатоборці 15-го ОМПБ (Суми), треті – 58 ОМПБр (Конотоп). А ось дівчата «п’ятдесят восьмої» на чолі з глухівчанкою Світланою ХАЛІМОНЕНКО виявилися дещо вправнішими своїх могутніх колег, і стали переможицями у своєму розряді. Ті хто висвітлював Ігри, відзначають велику роль в їх організації та проведенні нашого ФСК «Гармонія», та, персонально , братів КОЛТАКОВИХ.

Сам Микола КОЛТАКОВ на FB пише з цього приводу ось таке: За короткий проміжок часу, який був у розпорядженні «Гармонії», ми постаралися зробити максимум можливого для того, щоб турнір для військовослужбовців, для наших Героїв пройшов успішно і надовго запам'ятався учасникам і глядачам. Вивчення і складання змагальних комплексів, виготовлення обладнання і нагородної атрибутики, дизайн афіші, формування призового фонду, анонсування турніру, підготовка місця проведення «Ігор патріотів», написання сценарію, взаємодія з різними організаціями причетними до проведення заходу ... – це невеликий перелік того, що було зроблено для того, щоб «Ігри патріотів» відбулися у нашому місті.
 
Вл. інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости