Новость из категории: Новини / Події

Тяжкохвору жінку вбила тварина

Трагедія сталася в селі Вільна Слобода Глухівського району. 76-річна місцева жителька пішла доїти корову, а та її травмувала. Ми зв’язалися з керівництвом населеного пункту та дізнались подробиці надзвичайного випадку. Секретар сільради Раїса Кузьминічна відмітила, що тварина належала не самій бабусі, а її синові, але пенсіонерка ходила до його подвіря порати скотину. Голова сільради Олександр Яловенко розповів, що того злощасного дня з двору роздалися гучні крики, і люди туди позбігалися.

На землі поруч з коровою лежала бабуся, яка була геть травмована. У дворі знаходилася і 15-річна онучка жінки, але дівчина була настільки шокована, що просто не могла будь – що згадати. До постраждалої викликали місцевого фельдшера, і стареньку госпіталізували до Глухівської ЦРЛ. А через 3 дні пацієнтка померла. Зі слів Олександра Васильовича, пенсіонерка була хворою людиною, страждала на цукровий діабет, насилу пересувалася. Напередодні трагічного випадку жінка їздила до Глухова, де її оглянули лікарі і повідомили про необхідність термінової операції. Мовляв, без оперативного втручання подальше життя неможливе.
 
І ось, наступного дня сталася біда. Віку бабусі вкоротила домашня тварина, яку вона з любовю доглядала, кормила, поїла, доїла. Голова сільради не виключає, що причиною трагедії стали кусючі оводи, від яких відбивалася корівка. Скоріше за все, старенька в цей час виплутувала скотину з ланцюга, в якому та застрягла, і отримала важкий удар коров’ячою ногою. Місцеві мешканці розповіли нам, що це перший випадок у Вільній Слободі, коли велика рогата худоба вбила людину.
 
Оксана Ковальова


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости