Новость из категории: Інформація

Новини коротко

Про державну символіку, й не лише

Напередодня Дня Конституції у краєзнавчому музеї проведено інформаційну годину «Державна символіка: історія і сучасність». На неї запросили студентів ГАТІ СНАУ ім. С.А. Ковпака, котрі не лише дізналися чимало цікавого про історію українських державних символів, а й ознайомилися з матеріалами тематичної експрес-виставки «Конституційне право громадянина України».

За інформацією Глухівського краєзнавчого музею

Зарплатня збільшується – як і заборгованість з неї

У травні 2018р. на підприємствах Сумщини було зайнято 202,7 тис. осіб, а нарахована середня зарплатня на штатного працівника становила 7316 грн - на 27,6% більше, ніж за рік до цього. Щодо реальної зарплатні, її зростання склало 13,5%.

Заборгованість упродовж травня теж збільшилася – на цілих 13,1 млн.грн., становлячи на 1 червня 178,9 млн.грн.

 

За інформацією Головного управління статистики у Сумській області

Луна минулої війни: на Глухівщині теж

П ротягом минулого тижня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС з Ромнів знешкоджено по боєприпасу 100, 122, 152 - мм. Калібру та три 76 - мм артилерійських снаряди часів Другої світової війни. Їх знайдено в т. ч. й на Глухівщині.

За інформацією ДСНС

Самогубців меншає

З а даними поліції, на 1 липня по Сумщині за доброї волі пішли з життя 122 особи, тоді як роком раніше – 145.

За інформацією ГУНП Сумської області

Земляки «не ведуться» на медреформу

Я к повідомив під час апаратної наради Сумської ОДА начальник обласного управління охорони здоров’я Сергій БУТЕНКО, на цей понеділок підписано 141095 декларацій пацієнтів з лікарями. За тиждень їх побільшало на 15 тисяч з гаком. Відповідний показник охоплення населення по Україні становить 24%, а на Сумщині - 13%.

За інформацією sumynews.com

Нічим платити штрафи

З гідно з інформацією, наданою міським відділом внутрішньої політики та правових питань, від початку року адміністративна комісія міськвиконкому розглянула півсотні справ щодо адмінправопорушень, наклавши штрафні санкції на 50 глухівчан загальною сумою близько 6 (5, 96)тис. грн. Реально сплачено, однак, суттєво менше – 2077 грн. Причина – банальна відсутність грошей у людей.

Вл. інф.

Ювілейна виставка

У Глухівському краєзнавчому музеї 1 липня відкрилася ювілейна персональна виставка члена Національної спілки художників України Івана ДЄДІЩЕВА «Земля Сіверська».

Вл. інф.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости