Новость из категории: Новини

Сумський адмінсуд нарешті поставив крапку у суперечці з бюджетом Глухова

ВІтаємо глухівчан із оголошеням рішення Сумського адміністративного суду щодо незаконно прийнятого опозиційною більшістю бюджету 1 березня на сходинках міськради! НЕодноразові гучні заяви опозиції про те, що конструктивна розмова та пошук діалогу щодо виходу із кризової ситуації, яка склалася з бюджетом, почнеться лише після остаточного вироку суду, мусять бути підтверджені відповідними діями з боку саботажників.

Місто втомилося від шантажу та маніпуляцій депутатами від Воля народу, БПП Солідарність, Укропу, СДП! Глухівчани заслуговують на гідне ставлення до себе і на гідне життя в своєму рідному місті! Сподіваємось, що в опонентів Мішеля Терещенка залишилась хоча б одна крапля совісті та мужності, і свої слова вони підтвердять рішучими кроками на шляху до прийняття бюджету Глухова і виходу з фінансового колапсу! Відтак, сьогодні для всіх нас настав момент істини! Прийшов час для рішучих дій і відповідальності за долю міста і його мешканців.

P.S.: Однак, депутат Алла Рябуха, позов якої розглядався сьогодні, має право подати апеляційну скаргу. Отож, подивимось, чого насправді хоче Бурлака і компанія - прийняти бюджет, що дасть змогу, в першу чергу, отримати нашим медикам заборговану з/п тощо, чи навмисне затягувати час та продовжувати тримати в заручниках усе місто.
 
Глухівська міська рада


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости