Новость из категории: Новини

Комісія з Сум (відео)

У понеділок широкому загалові стало відомо, що з облради до Глухова може прибути висока комісія. Невдовзі у Мережі з`явився вельми цікавий документ – незареєстроване і не завізоване, але з печаткою облради, рішення (скоріше проект) двадцятої сесії обласної ради від 6. 07. 2018 р. «Про створення тимчасової контрольної комісії Сумської обласної ради з питань вивчення суспільно-політичної та економічної ситуації, що склалася в окремих містах обласного значення». До переліку останніх включені Глухів, Конотоп, плюс Лебедин.

Мета цього заходу позначена в п. 3. 1 документу: «З`ясувати причини бездіяльності органів місцевого самоврядування міст обласного значення та відсутності їх належного реагування на колективні протестні заходи населення та перешкоджання роботи підприємств, незатвердження окремих місцевих бюджетів.»
До Глухова, хай Господь пробачить погане знання мови авторам документу, має відношення лише останній пункт. Наше міське керівництво, громадські активісти неодноразово зверталися до обласної влади з проханням вжити бодай якихось заходів для пришвидшення бюджетного процесу, неодноразово запрошували вище обласне керівництво взяти участь у сесіях міськради.
 
Гадаю багато хто пам’ятає, як Мішель на одній, ще на початку лютого, красномовним жестом вказував на пусті місця, призначені для високих гостей. Тоді ніхто не приїхав, а ось зараз…Що, чекали коли ситуація зовсім вийде з-під контролю? Дочекалися – чого, слушного часу для звинувачень? До речі, на голову контрольної комісії, наскільки можна зрозуміти, запропоновано С. В. ДЕМЕХУ, відомого своєю антитерещенківською налаштованістю та викритого свого часу в привезенні на «протестні» заходи проти Мішеля далеко з-за меж Глухова «громадських активістів». Народ чомусь вперто йменував їх тітушнею.
 
Марк ЕСФІРІН



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости