Новость из категории: Культура

Глухівські партійні «віджими»

Глухову не звикати до скандалів з відчутним політичним присмаком. Схоже, незабаром стартує черговий – пов’язаний з місцевими осередками Радикальної партії Олега Ляшка. Пропонуємо вашій увазі допис на цю тему Віктора та Любові ФЕТИЩЕНКІВ.

Глухівські партійні «віджими»

Первинні партійні організації не мають статуса юридичної особи,і, зазвичай, печатки та рахунку в банку. Головна їхня цінність - підпис голови, наприклад на поданні для заміни члена територіальної комісії постановою ЦВК.
Як, гадаєте, чи існує спокуса маніпулювати ними у міській ТВК саме зараз? Питання, як розумієте, нериторичне. Яскравий приклад таких маніпуляцій дає конотопський осередок Радикальної партії, керівництво якоговтерлося в довіру до Олега Ляшка – судячи з усього, налагодивши водночас тісні зв’язки з представниками нашого народного депутата.

Тут починається президентська кампанія і розбудова офісів Ляшка в районах. До нас приїжджає відомий «активіст» Демеха. Озвучується завдання шукати приміщення під офіс та спонсорів. Застерігаємо своїх гостів від спілкування з таким «спонсором» як Тетяна МИХАЙЛИК. У Демехи, склалося враження, аж настрій піднявся. Він хутко зник, а коли – після досить таки тривалої відсутності – повернувся з товаришами, то відразу почули на свою адресу звинувачення: що нібитонас не надали інформації про наявність офіса. Тут же було озвучено рішення про відсторонення Любові Володимирівни ФЕТИЩЕНКО від обов’язків голови міської партійної організації РПЛ до президентських виборів. Заявили щось приблизно таке: працюйте по району з чоловіком, ми його поки милуємо; офіс ми вам організували, знайшли людину на заміну старому керівнику, йдіть… Приміщення за вказаною адресою виявилося дуже колоритним – на стометрівці, навпроти магазина «Золото» належить, уявіть собі, саме Т. Михайлик. У цій нібито вотчині нібито «ляшківців» побачили всуціль дуже знайомі обличчя колишніх «регіоналів», наших політичних опонентів. Від них почули, що і районний штаб тут буде.

Будучи дуже, м`яко кажучи, здивованими побаченим, зробили запит своєму керівникові Т. Головко в чому справа. Нам надіслали відповідь, де містилося таке:

….думаю не потрібно зараз влаштовувати революції, а потрібно зважено підійти до цього питання. Тим паче, що зміни поки що відбулися тільки по м.Глухів, а Глухівський район Ви зможете зараз активізувати.

До речі, маємо в районі 6 депутатів: 2 у райраді, 4 в ОТГ ,але ніякого впливу вони не мають.

Чому ж прибрали Любов Володимирівну? Вона жодним чином не порушила статут. Не знайшла офісу – так хіба це її провина? У Глухові в центрі приміщення, що задовольняє всім умовам, взагалі немає. Поки ми з’ясовуємо деталі цього скандального рішення. Якщо виявиться, що воно, дійсно, справа Президії – нам з такою партією буде не по дорозі. Поки ж, до з’ясування обставин, підпис Л. В. Фетищенко залишатиметься дійсним. А громада Глухова повинна знати, що офіс у Михайлик жодного відношення до міської та районної організацій РПЛ не має.

Любов та Віктор ФЕТИЩЕНКИ, голови партійних осередків Радикальної партії

P.S.

Тимчасом надійшла інформація, що процедура відкликання за народною ініціативою депутатів Тетяни МИХАЙЛИК, Юлії САХОШКО та Тетяни СМИРНОВОЇ підходить до свого логічного завершення. Глухівська міська виборча комісія перевірила підписні листи, дотримання вимог чинного під час процедури відкликання, і направила відповідне звернення до керівництва Соціал-Демократичної партії ( колишня ППЛ Сергія Капліна, від якої висувалися згадані депутати – ред.).
Відтак, на засіданні Політради партії прийнято рішення підтримати народну ініціативу щодо відкликання зазначених народних обранців.

Вл. інф.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости