Новость из категории: Новини

З нагоди професійного свята

Минулої неділі Глухів відзначав День працівника торгівлі. Сфера торгівлі та малого підприємництва відіграє важливу роль в житті Глухова. На сьогодні тут роблять бізнес 1,1 тис. підприємців, на яких, у свою чергу, працює понад 3 тис. найманих робітників. Відрахування з єдиного соціального внеску є суттєвим джерелом надходжень до міського бюджету. Тож свято працівника торгівлі у міської влади на особливому рахунку. Незадовго до віхової позначки календаря відбулося нагородження кращих представників сфери. За трудові досягнення та з нагоди Дня працівника торгівлі Грамотою Глухівської міської ради нагороджено продавців Ганну ЛАГУТУ , Ірину АБРАМЧУК, Ларису ГУРЕЦЬ, Тетяну КУДОЯР, Наталію КОВАЛЬ, Світлану ПЕТРИЧЕНКО, бармена піцерії Віктора ІСАЄВА.

Привітав «працівників прилавку» зі святом і депутат міської радди Олександр БУЙКОВ, додавши до звичних побажань й ось таке:
Деяким керівникам криміналізованих бізнес-структур в нашому місті не подобається запровадження міської багатоцільової системи відеоспостереження, подібної до встановлених у всіх сучасних містах. Знаю зі свого досвіду, що система дозволяє контролювати зловживання та охороняти ваше майно та гроші! Вважайте моїм подарунком для Вас цей ролик з камер відеоспостереження, де за допомогою титрування ледь чутних голосів продавчині-новачка та покупця – пройдисвіта стає зрозуміло, яким чином шахраї дурять нас! Дивіться, аналізуйте! Нехай це вам допоможе оминути нещастя бути ошуканими.
 
Вл. інф. Фото Оксани Друпп


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости