Новость из категории: Новини

Новини коротко

Досягнення молодих глухівських музик
 
На Міжнародному конкурсі "Art&More" представники Глухівської школи мистецтв Леся Бичан (молодша категорія) та Кирило Кадурін (старша категорія), перемогли у фортепіаннІЙ номінації, Леся Бичан також стала другою в народному вокалі.
 
За інформацією Глухівської школи мистецтв

Рахунок медичним деклараціям йде на тисячі
 
Понад 7 тисяч глухівчан підписали декларації з лікарями. Лідером серед лікарів-терапевтів та сімейників є Наталія ТИМОШЕНКО, а педіатрів – Крістіна ЛАЗАРЕВИЧ. До речі, пацієнт, який не бажає підписувати декларацію, зможе отримати лише невідкладну допомогу, але сімейний лікар не зможе провести лабораторне обстеження, виписати рецепт на ліки, відкрити лікарняний лист, видати направлення на консультацію до спеціаліста, який надає спеціалізовану медичну допомогу.
 
За інформацією Глухівського ЦПСМД
 
Друга світова війна все нагадує про себе
 
Минулого тижня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центра швидкого реагування ДСНС у Ромнах знищено 122 мм, 152 мм, 76 мм артиллерійські снаряди, дві мінометні міни калібру 82 мм і стільки ж гранат Ф-1 часів другої свьтової війни. Вибухонебезпечні предмети знаходили в Кролевецькому, Глухівському, Сумському районах, а також Ямполі та Шостці.
 
За інформацією ДСНС


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости