Новость из категории: Статті

Креативність наших водіїв не має меж!

Всі назви номерних знаків реальні Для того, щоб замовити індивідуальні номерні знаки, необхідно звернутись до територіального сервісного центру МВС або до Головного сервісного центру МВС.

Перелік документів: заява; копію паспорта; копію свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу; довіреність, оформлену в установленому законодавством порядку (за потреби та у разі відсутності власника транспортного засобу або для юридичної особи); засвідчену копію документа, що підтверджує державну реєстрацію символіки або логотипа (у разі нанесення логотипа або символіки на номерний знак). Під час оформлення замовлення необхідно погодити з працівником сервісного центру МВС макет бажаного індивідуального номерного знака.

Креативність наших водіїв не має меж!

Після зібрання пакету документів слід сплатити вартість послуги. Нарешті, коли знак буде виготовлено, необхідно з’явитись до Головного сервісного центру МВС і отримати індивідуальний номерний знак та довідку, на підставі якої подальшому зареєструвати цей знак за відповідним транспортним засобом.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости