Новость из категории: Культура

Глухівчанка Марія Кухарчук – лауреатка конкурсу Петра Яцика

8 березня 2024 року відбувся четвертий етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому брали участь шестеро учнів закладів загальної середньої освіти громади. Відповідно до наказу МОН від 08.04.2024 року № 474 «Про результати четвертого етапу XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика» визначено переможців підсумкового етапу.
 
Учениця 10 класу Глухівської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів N 1 Кухарчук Марія (учитель Лісневська Вікторія Олександрівна) стала переможницею четвертого фінального етапу XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, посівши почесне І місце! Це видатне досягнення – результат її наполегливої праці, щирої любові до української мови та неабиякого таланту.

Глухівчанка Марія Кухарчук – лауреатка конкурсу Петра Яцика

Від щирого серця вітаємо нашу талановиту ученицю із цією блискучою перемогою! Такі досягнення стають нагородою за невтомну працю та відданість своїм мріям. Бажаємо переможниці подальших здобутків, натхнення, яскравих та цікавих шляхів у світі знань і творчості!
 
Приєднуйтесь до групи "Кур'єр + ТРК Глухів" на Facebook слідкуйте за оновленнями!

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости