Новость из категории: Новини / Події

Ворог з артилерії знову обстріляв центр м. Білопілля, є загиблий та поранені - розпочато досудове розслідування (оновлено)

За процесуального керівництва Білопільського відділу Сумської   окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним убивством(ч. 2 ст. 438 КК України).

Ворог з артилерії знову обстріляв центр м. Білопілля, є загиблий та  поранені - розпочато досудове розслідування (оновлено)

 За даними слідства, 19 квітня 2024 року близько 12:00 год, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, окупанти з артилерії обстріляли центр м. Білопілля Сумського району. Унаслідок атаки ворога 51-річний цивільний отримав тяжкі поранення, від яких помер у лікарні (51-річний поранений чоловік перебуває у вкрай тяжкому стані, однак інформація про його смерть не відповідає дійсності. Приносимо щирі вибачення пораненому та його близьким. Бажаємо чоловікові якнайшвидшого одужання), також поранено іще одного чоловіка та двох жінок.

Ворог з артилерії знову обстріляв центр м. Білопілля, є загиблий та  поранені - розпочато досудове розслідування (оновлено)

 За попередніми даними, пошкоджено багатоповерхівку, легкові автомобілі, магазини та аптеку.

 

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. У подальшому матеріали кримінального провадження будуть передані до УСБУ в Сумській області.

Пресслужба обласної прокуратури

Приєднуйтесь до групи "Кур'єр + ТРК Глухів" на Facebook слідкуйте за оновленнями!

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости