Новость из категории: Новини

Захисники неба Сумщини отримали мобільні пункти управління зенітно-кулеметними групами

Начальник Сумської ОВА Володимир АРТЮХ передав військовим мобільні пункти управління, а також пересувний лазне-пральний комплекс та причепи для відпочинку.
Ця допомога військовим стала можливою завдяки співпраці обласної військової адміністрації з громадами та бізнесом

Захисники неба Сумщини отримали  мобільні пункти управління зенітно-кулеметними групами

«Передали нашим Захисникам важливі речі для організації роботи, забезпечення належного відпочинку наших підрозділів, які захищають небо Сумщини, – прокоментував очільник області. – Особливо цінними є пункти управління зенітно-кулеметними групами. Ми вперше передаємо такі пункти управління для захисників Сумської області. Це засоби управління, які були виготовлені, щоб підрозділи ЗСУ на території Сумщини мали можливість ефективно управляти засобами і силами протиповітряної оборони та знищувати ворога».
9757;65039;Створення таких пунктів управління в нашій області стало можливим завдяки роботі інженерів кострукторського бюро разом із Збройними Силами, військовими адміністраціями, бізнесом, волонтерами, які допомагали фінансово і матеріально.
128172;«Крім того наші підприємці, наші громади передали Силам безпеки та оборони банно-пральний комплекс та причепи для відпочинку, – повідомив Володимир Артюх. – Ці комплекси дуже практичні, мобільні, і головне – їх зручно використовувати за призначенням. Це розробка наших конструкторів, наших місцевих підприємств. Дякую всім, хто брав участь у розробці як пунктів управління, так і причепів для відпочинку та банно-пральних комплексів».
8252;65039;Начальник Сумської ОВА підкреслив, що за перший квартал 2024 року Сумська обласна військова адміністрація надала допомогу Збройним Силам, Силам безпеки та оборони різних матеріалів, озброєння, техніки на суму 83 млн грн.
9989;З бюджетів громад області виділялись кошти, надавалась техніка для забезпечення протиповітряного прикриття, облаштування фортифікаційних споруд, захисту населених пунктів.
128172;«Питання безпеки та захисту були і залишаються першочерговими для усіх нас – обласної влади, громад Сумщини, підприємців. Працюємо разом, щоб наблизити нашу перемогу над ворогом», – сказав Володимир Артюх.
 

Приєднуйтесь до групи "Кур'єр + ТРК Глухів" на Facebook слідкуйте за оновленнями!


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости