Новина з категорії: Новини

Привітання з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України!

Шановні жителі Глухівської громади! 
Прийміть найщиріші привітання з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

Привітання з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України!

Зараз ці свята набувають особливого значення, адже триває боротьба за незалежність і свободу нашої держави. Найкращі сини та доньки України виборюють майбутнє для нас та наших дітей. Щоденно ми сплачуємо надвисоку ціну за те, що з народження засвоїли такі поняття як «свобода», «самобутність», «незалежність», «право вибору». 

Нині державний стяг майорить по-особливому гордо. Адже він  уособлює не лише свободу та наше споконвічне прагнення мирно господарювати  на своїй землі, а й Перемогу. Над кожним метром нашої території наш прапор стрімко здіймається ввись, заявляючи всьому світові, що Україна – вільна земля.

Ми відзначаємо 33 річницю Незалежності України. Наша, здавалось би, зовсім молода держава має дуже давню і славетну історію. Але, так склалося, що нині, як і багато років тому, нам доводиться боротися за власну самобутність і свободу. Але, попри все, маємо ким пишатися. Українців знають, шанують і підтримують по всьому світу. 

Велика шана та вдячність нашим мужнім і незламним Захисникам і Захисницям, які до останнього подиху б’ються за незалежність рідної землі. Вічна і світла пам’ять загиблим Героям та невинно убієнним жителям нашої громади. Ми перед ними в неоплатному боргу. Не забудемо і не пробачимо!
Заслуговують на неабияку повагу та подяку наші земляки й співвітчизники, які, незважаючи на постійні тривоги та обстріли, день за днем. крок за кроком роблять свою справу: у школі, на полі, на заводі, в магазині чи за операційним столом. Їх дійсно можна назвати Українцями з великої літери, адже зараз кожне зусилля, кожна дія, кожен добрий вчинок є неоціненним вкладом у нашу перемогу, наше майбутнє мирне життя. 

Я бажаю вам стійкості й надзвичайної сили духу. Пам’ятайте, що паніка грає на руку агресору. Глухів – це Україна! І так буде завжди! Нехай наша віра в Перемогу буде міцною і непохитною. Лише разом ми зможемо побороти ворога, бо в єдності наша сила. 

Слава Україні!
Разом переможемо!
З повагою – 
Міський голова         Надія ВАЙЛО


Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини