Новость из категории: Новини / Новини з відео

На позачерговій сесії до депутатів звернувся керуючий Сумською  єпархією, архієпископ Мефодій (відео)

21 лютого о 10.00 в залі засідань міської ради відбулось позачергове четверте пленарне засідання четвертої сесії сьомого скликання. Наприкінці першої частини засідання депутати надали слово для виступу керуючому Сумською єпархією, архієпископу Мефодію. Після 15-ти хв. перерви сесія була продовжена. На розгляд депутатів були винесені та розглянуті питання:

 

Про затвердження переліку об'єктів комунальної
власності територіальної

 

громади міста, які підлягають приватизації у 2017 році.

Розглянувши пропозиції начальника управління соціально-економічного розвитку міської ради Сухоручкіної Л.О. про затвердження переліку об'єктів комунальної власності територіальної громади міста, які підлягають приватизації у 2017 році міська рада вирішила:

1. Затвердити перелік об'єктів комунальної власності територіальної громади міста, які підлягають приватизації у 2017 році:

1.1. Нежитлова споруда (колишня автомийка), що знаходиться за адресою: 41400, м. Глухів, вул. Києво-Московська, 17, спосіб приватизації – продаж на аукціоні;

1.2. Нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: 41400, м. Глухів, вул. Руднєва,7, спосіб приватизації – продаж на аукціоні;

1.3. Водонапірна вежа з цегляною прибудовою, що знаходиться за адресою: 41400, м. Глухів, вул. Пролетарська, 3, спосіб приватизації – продаж на аукціоні.


ПЕРЕЛІК земельних ділянок вільних від забудови та прав на них, які можуть бути

виставлені на земельні торги окремими лотами у 2017-2019 роках

Щодо затвердження результатів конкурсу з відбору виконавця земельних торгів міська рада вирішила :

- Визначити переможцем конкурсу з відбору виконавця земельних торгів з продажу земельних ділянок та прав на них Приватне підприємство «Фірма «СОМГІЗ», код ЄДРПОУ 20810095, місцезнаходження юридичної особи: 79012, м. Львів, вулиця Сахарова, буд. 46.

- Укласти з Приватним підприємством «Фірма «СОМГІЗ» договір на виконання послуг з проведення земельних торгів з продажу земельних ділянок та прав на них на підставі протоколу конкурсу.

Розглянувши схвалений виконавчим комітетом міської ради звіт про виконання бюджету міста за 2016 рік міська рада вирішила :

1. Затвердити звіт про виконання бюджету міста за 2016 рік:

1) по доходах в сумі 266647,8 тис. грн., в тому числі загальний фонд 254039,4 тис. грн., спеціальний фонд 12608,4 тис. грн.

2) по видатках в сумі 264455,5 тис. грн., в тому числі загальний фонд 244134,5 тис. грн., спеціальний фонд 20321,0 тис. грн.

3) по кредитуванню у сумі – 4,7 тис. грн., у тому числі спеціальний фонд – 4,7 тис. грн.

Розглянувши пропозиції приватних підприємців, щодо Ставки єдиного податку міста міська рада вирішила:

 

1. Ставки єдиного податку для платників першої групи встановити у відсотках затверджених рішенням міської ради від 18.01.2012 року № 287 зі змінами до розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня податкового (звітного) року.

2. Для другої групи платників єдиного податку застосувати коефіцієнт 0,5 до ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців при спрощеній системі оподаткування затверджених рішення міської ради від 18.01.2012 року № 287 зі змінами.

Розглянувши подання начальника управління соціально-економічного розвитку міської ради Сухоручкіної Л.О., в зв’язку із внесенням змін до Податкового кодексу України міська рада вирішила:

1. Внести зміни до рішення міської ради №849 від 28.01.2015 «Про встановлення плати за землю на території Глухівської міської ради», а саме:

- «Ставки податку за один гектар сільськогосподарських угідь (незалежно від місця знаходження), нормативну грошову оцінку яких проведено, встановлюється у розмірі 0,3 відсотка від нормативної грошової оцінки».

- «Орендна плата не може бути меншою розміру земельного податку, встановленого для відповідної категорії земельних ділянок на відповідній території».

- «Розмір орендної плати за земельні ділянки, встановлюється у відсотку від нормативної грошової оцінки відповідно до рішення Глухівської міської ради від 27.03.2008 року №307 «Про затвердження розмірів ставок орендної плати за земельні ділянки», а для земельних ділянок, цільове використання (призначення) яких не зазначено в даному рішенні складає 3%».

Також, депутати розглянули питання:

- Про регулювання земельних відносин;

- Про Програму соціального захисту окремих категорій населення міста Глухова на 2014-2018 роки в новій редакції;

- Про регулювання земельних відносин;

- Про Програму соціального захисту окремих категорій населення міста Глухова на 2014-2018 роки в новій редакції;

- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Глухів Сумської області;

- Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік;

- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Глухів Сумської області;

- Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік;

- Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Глухова за 2016 рік;

- Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою;

- Про порядок найменування та перейменування назв вулиць, провулків, площ, скверів та споруд у м. Глухові;

- Про внесення змін до бюджету міста Глухова на 2017 рік.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости