Новина з категорії: Культура

У Глухові вшанували пам'ять загиблих героїв

 29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. З цією датою пов’язаний вихід українських воїнів із оточення під Іловайськом – один із найтрагічніших епізодів російсько-української війни до повномасштабного вторгнення.

У Глухові вшанували пам'ять загиблих героїв

🔹Цей день сповнений світлою пам’яттю, нестерпним болем від втрат і безмежною вдячністю тим, хто поклав власне життя на полі бою заради нас з вами, заради того, щоб вільна Україна жила.

У Глухові вшанували пам'ять загиблих героїв

🔸На жаль, боротьба за незалежність нашої Батьківщини триває, і трагічні звістки чорними воронами летять і летять до нашої громади. 85 загиблих Героїв, 85 батьків, матерів, чоловіків, дружин, синів, доньок. Маємо бути вдячними мужнім і непохитним Героям, маємо пам’ятати їх подвиг, сміливість і відданість.

У Глухові вшанували пам'ять загиблих героїв

◾️Наразі безпекова ситуація в нашій громаді не дозволяє зібратися на велелюдний мітинг, щоб гідно вшанувати пам’ять полеглих воїнів. Але кожен з нас може поодинці прийти до поховань Героїв, щоб віддати їм шану. Ми маємо підтримувати їхні родини не лише увагою, добрим словом, а й конкретними справами. Маємо розповідати наступним поколінням – публічно чи у вузькому колі – про тих, кого знали особисто, адже вони зробили все для того, щоб подарувати нам майбутнє.

◽️Тож схилімо голови перед світлою пам’яттю про наших земляків, які до останнього подиху виборювали незалежність рідної землі.

Помстимося за кожного загиблого воїна!
Не забудемо і не пробачимо!

Слава Україні! Вічна слава полеглим Героям! 🇺🇦


Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини