Новина з категорії: Новини / Події

Відійшов у вічність герой КОСОЛАП В'ячеслав Олексійович (15.03.1976 - 23.10.2024)

23 жовтня 2024 року громада втратила ще одного справжнього Героя – Косолапа В'ячеслава Олексійовича, який помер внаслідок хвороби, отриманої під час війни. Він був людиною великої сили волі та відваги, котра завжди стояла на захисті нашої Батьківщини.


В'ячеслав народився 15 березня 1976 року в місті Глухів. Освіту здобував у місцевій ЗОШ №1, а потім продовжив навчання у Харківському військовому інституті. Протягом 25 років В'ячеслав Олексійович з гідністю ніс службу в лавах поліції, де його професіоналізм і відданість справі були відзначені численними нагородами.

Відійшов у вічність герой КОСОЛАП В'ячеслав Олексійович (15.03.1976 - 23.10.2024)

Після звільнення з поліції В'ячеслав продовжив трудову діяльність, обійнявши посаду директора Глухівського хлібзаводу. Згодом працював офіцером-вихователем в КЗ СОР Глухівський ліцей інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою, де виховував патріотизм та відданість у молодого покоління. Потім працював у лісовому господарстві. Однак його життя кардинально змінилося у 2022 році, коли рф здійснила повномасштабне вторгнення на територію України. Не вагаючись, В'ячеслав одразу вступив до лав територіальної оборони, а потім перевівся до розвідки, щоб зробити ще більший внесок у захист своєї країни.

Герой до останнього залишався вірним присязі й Батьківщині, однак хвороба, отримана на війні, забрала його життя.

В'ячеслав залишив по собі світлу пам'ять у серцях доньки, сина, батька та сестри. Його відданість і самопожертва назавжди залишаться прикладом справжнього героїзму й мужності.

Виконавчий комітет Глухівської міської ради висловлює щирі співчуття родині та близьким В'ячеслава Олексійовича. Громада вшановує пам'ять Героя, який віддав усе заради миру та незалежності України.

Слава Україні! 
Вічна слава Герою! 
 
Глухівська міська рада 


Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини