Новость из категории: Новини / Події

Поліція виявила ще один вантаж деревини невідомого походження

В ході оперативно-профілактичного відпрацювання області інспектори з дорожнього нагляду сектору превенції Путивльського відділення поліціївиявили вантажівку, що перевозила 15 кубічних метрів деревини без відповідних документів. Наразі походження деревини правоохоронці з’ясовують в рамках відкритого кримінального провадження.

Поліція виявила ще один вантаж деревини невідомого походження

Так, на 96 км автодороги Суми – Путивль – Глухів, правоохоронці зупинили вантажний автомобіль «КАМАЗ 5320», за кермом якого перебував 31-річний житель Недригайлівського району. Як виявилось, водійперевозив близько 15 м3 деревини, без будь-яких документів.

Даний факт було задокументовано членами слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події за викликом патрульного наряду. До з’ясування всіх обставин походження вантажу та наявності відповідних документів на нього, правоохоронці доставили водія та транспортний засіб з вантажем до Путивльського відділення поліції.

Наразі вантаж вилучено та знаходиться на зберіганні на спецмайданчику місцевого відділу поліції.

Відомості ж про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.Попередня кваліфікація - ч. 1 ст. 358Кримінального кодексу України (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Ведеться слідство.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости