Новость из категории: Новини

Протягом вихідних та травневих свят поліція Сумщини розкрила двадцять крадіжок

Правоохоронцям вдалось викрити одного серійного велосипедного крадія, чотирьох викрадачів металу, двох магазинних та трьох крадіїв мобільних телефонів. За всіма фактами відкриті відповідні кримінальні провадження. Так, сумські поліцейські викрили 21-річного місцевого жителя, що спеціалізувався на крадіжках велосипедів. Він «полював» на двоколісники в різних районах міста з метою подальшого їх продажу. Наразі чоловіку вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. На крадіжках металу «погоріли» четверо жителів Білопільського, Великописарівського, Охтирського районів та обласного центру.

Якщо 36-річнку жительку одного з сіл Білопільщини цікавили чавунні частини плити з літньої кухні своєї знайомої, які вона потайки винесла з її домоволодіння, то 40-річний мешканець Великописарівського району поцупив металобрухт з господарства свого односельця, коли того не було вдома. Кабель з баштового крану, загальною довжиною 19 м, поцупив раніше судимий 29-річний сумчанин. А його одноліток, охоронець одного з охтирських підприємств, маючи доступ до охоронюваного майна, потайки виніс з приміщення металеву трубу від регістра опалення. Двох жителів Краснопільського та Шосткинського районів, які скоїли крадіжки в місцевих магазинах викрили поліцейські за вихідні. Зловмисники виносили з торгівельних закладів продукти харчування та гроші. Ще трьох крадіїв мобільних телефонів викрили поліцейські Конотопського, Шосткинського та Роменського районів. Так, 17-річний конотопчанин викрав дорогий мобільний телефон у 13-річного підлітка, а 34-річний шосткинець поцупив «сотовий» у своєї знайомої.
 
Інший, 27-річний житель Роменського району привласнив мобільний телефон з чужої автівки, залишений власником. Наразі за всіма фактами відкриті кримінальні провадження за відповідними частинами статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». В рамках досудового розслідування з’ясовуються всі обставини скоєння даних злочинів та перевіряються підозрювані на причетність до скоєння аналогічних видів злочинів.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости