Новость из категории: Новини

Не обійшлося без неприємностей

На Сумщині травневі свята пройшли без порушень публічного порядку. В ці дні в регіоні відбулось 60 масових заходів в яких прийняли участь понад 30 тисяч осіб. До забезпечення публічної безпеки та порядку на території області були залучені понад 600 працівників поліції та членів громадських формувань.            
                            

 Аби забезпечити публічний порядок і законність в регіоні, працівники поліції Сумщини працювали в посиленому режимі. На повідомлення громадян про злочини на місця подій виїжджали посилені слідчо-оперативні групи.

З метою моніторингу оперативної обстановки та вжиття заходів реагування, щодо недопущення її ускладнення, в щодобовому режимі діяв ситуаційний центр та робоча групи ГУНП. Крім того, на території області працювали 24 автомобільні патрулі поліції охорони, які 8 та 9 травня були наближені до місць проведення заходів. Для забезпечення оперативного реагування, у разі повідомлення про замінування чи виявлення підозрілих предметів, в бойовій готовності знаходились дві вибухотехнічні групи, працівники кінологічного центру із службовими собаками.

«Загалом, свята на Сумщині пройшли спокійно без порушень та провокацій. Хоча не обійшлося без неприємностей. Так, до поліції надійшло повідомлення про те, що в ніч з 8 на 9 травня в Сумах невідомі облили жовтою фарбою меморіальну дошку з написом «На честь бійців Небесної сотні та учасників Революції гідності 2013-2014 років». Даний факт в поліції зареєстрували і вживають заходів щодо розшуку правопорушників», - говорить Володимир Бибич, заступник начальника ГУНП в Сумській області.
                       
   фото надано ВГО "Сокіл" Сумщина

Окрім забезпечення охорони громадського порядку поліцейські працювали над недопущенням та розкриттям злочинів та правопорушень Так за 8-9 травня правоохоронці розкрили 34 злочини та правопорушення. Серед яких шахрайство, грабіж, десять крадіжок, три факти незаконного зберігання зброї та два вилучення наркотику.

Відділ комунікації поліції в Сумській області



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости