Новость из категории: Новини

Перемога на Всеукраїнському хореографічному фестивалі

Днями у приміщенні Сумського державного університету відбувся І Всеукраїнський хореографічний фестиваль – конкурс «Танцююча нація», за підтримки головної ради українських офіцерів всеукраїнської організації спілки офіцерів України.

 Метою фестивалю було сприяння духовному, національному, патріотичному та культурному вихованню української молоді засобами хореографічного мистецтва; реалізація творчого потенціалу дітей та молоді; збереження патріотичного духу громадян, закріплення національних та особистісних цінностей і національних традицій.

В фестивалі приймали участь юнацькі та молодіжні, професійні та аматорські танцювальні колективи та студії, і представляли свої номери в різних стилях і напрямках хореографії.

В номінації «Народна хореографія» (вікова категорія дорослі) танцювальний колектив «Радість» Глухівського міського центру позашкільної освіти, посів І місце, а танцювальний номер «За лісами – горами» приніс колективу ІІ місце у номінації «Естрадна хореографія» (вікова категорія юніори). Колектив був відзначений дипломами, а кожен з учасників отримав медалі згідно зайнятого місця.

Вітаємо учасників хореографічного колективу "Радість" і керівника Матющенко Надію із вдалим виступом. Бажаємо творчої наснаги і нових звершень! Так тримати!!



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости