Новость из категории: Новини

Порошенко підписав указ про санкції проти "Яндекс", "Вконтакте" та "Одноклассники"

Документ набрав чинності.

Президент України Петро Порошенко своїм указом увів у дію рішення РНБО від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" щодо низки російських компаній.

 Документ, підписаний 15 травня, опублікований прес-службою глави держави.

"Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", - йдеться у повідомленні.

За інформацією, що міститься у додатку до рішення РНБО, пропонується терміном на три роки заблокувати активи російських сайтів "ВКонтакте", "Одноклассники", "Мейл.ру" та "Яндекс" та заборонити інтернет-провайдерам надавати доступ до вказаних ресурсів. Наразі всі вказані сайти доступні в Україні. Також за документом заблоковані мають бути сайти антивірусних компаній "Лабораторія Касперського" і DrWeb, а також низки російських каналів.

Нагадаємо, раніше радник голови МВС Зорян Шкіряк закликав до введення заборони в Україні на російські соціальні мережі "Вконтакте" та "Одноклассники".

ТСН


У зв'язку з УКАЗОМ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №133/2017 (http://www.president.gov.ua/documents/1332017-21850)
 Приєднуйтесь до групи "Кур'єр + ТРК Глухів" на Facebook слідкуйте за оновленнями!

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости