Новость из категории: Новини

Житель Глухова до смерті побив свого товариша

Бійка, в ході якої житель Глухова до смерті побив свого товариша, виникла після тривалого «застілля». Незважаючи на зусилля медиків, потерпілий помер у реанімації. Тепер його товариш знаходиться під вартою, йому загрожує черговий, десятирічний, строк ув’язнення. Повідомлення про те, що каретою «швидкої» до приймального відділення Глухівської лікарні доставлений у непритомному стані побитий чоловік, поліції повідомив черговий медик. Крім чисельних ушкоджень голови, пацієнту діагностували ще й загальне переохолодження організму. Аби з’ясувати обставини події, на виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили особу потерпілого – ним виявився 54-річний глухівчанин. Чоловік ніде не працював і вів напівжебрацький спосіб життя.

Того ж дня він помер у реанімаційному відділенні. За висновками судемедексперта, смерть настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми. «Правоохоронці провели перевірку, та з’ясували, що екіпаж «швидкої» знайшов чоловіка у нежилому будинку, - говорить Леонід Бібік, начальник Глухівського відділу поліції. – А медиків викликав 26-річний глухівчанин, що проживає поруч закинутої будівлі. Саме він і розповів полісменам, що вночі до нього звернувся невідомий чоловік, котрий повідомив про непритомного та попросив викликати «швидку». Працівники поліції розшукали цього незнайомця та опитали. Раніше неодноразово судимий 37-річний житель райцентру зізнався, що саме він і побив свого приятеля, з яким того вечора довгенько розпивали горілку.
 
Спочатку чоловіки пиячили на вулиці, а коли увечері похолодало – заховалися від негоди у покинутому будинку. Там і виникла сварка. В запалі він завдав товаришу по чарці кілька ударів руками та ногами, а потім, коли той впав, бив по голові та тулубу каменем». Наразі щодо чоловіка відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Йому вже оголошено підозру та поміщено під варту. За скоєне зловмиснику загрожує черговий строк ув’язнення від 7 до 10 років.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости