Новость из категории: Новини / Новини з відео

Безпечне місто: -Повернути загублені гаманці! (відео)

Відеокамера зовнішнього спостереження фіксує і, скажімо так, різні вчинки людей.
 Безпечне місто: -Повернути загублені гаманці! (відео) Безпечне місто: -Повернути загублені гаманці! (відео) Безпечне місто: -Повернути загублені гаманці! (відео) Безпечне місто: -Повернути загублені гаманці! (відео)
 
Ось, наприклад, бачимо, як жіночка – велосипедистка помітивши гаманець, забутий на підвіконні відвідувачем магазину, вказує на нього своєму супутнику. Той хутко підбере знахідку. Після цього велосипедистка піде пішки з сумками, залишивши «ровера» супутникові. Той поїде, керуючи своїм велосипедом однією рукою, оскільки другою триматиме велосипед своєї подруги. Втім, завдяки матеріалам відеоспостереження, вже за декілька годин гаманець повернеться до свого законного господаря.
Ситуація владналася доволі швидко. Зовсім інакше, однак, вийшло у випадку – з такою ж «кишеньковою скарбничкою» - про який йтиметься далі. Нещодавно, на тому ж самому місці один добродій, розрахувавшись за млинці, випадково залишив на сідлі мотоцикла свій гаманець. Коли від’їжджав, той, звісно, злетів долі. А вже за лічені хвилини його помітила пара з блакитного мотоцикла «ІЖ». Пасажирка прихопила собі гаманець, а водій тимчасом пішов до магазину – не виключено, переконатися, що за ними ніхто не спостерігав. В усякому разі, у торговельному заклад він нічого не придбав, а буквально на порозі розминувся з господарем гаманця, який виявивши пропажу, примчав назад, і розпочав пошуки. У гаманці знаходилося декілька банківських карток, товарний чек на мото і близько 300 грн. готівкою.
 Безпечне місто: -Повернути загублені гаманці! (відео) Безпечне місто: -Повернути загублені гаманці! (відео) Безпечне місто: -Повернути загублені гаманці! (відео) Безпечне місто: -Повернути загублені гаманці! (відео)

Відеокадр з «їжачком» кольору неба, жінка якого не погребувала чужим гаманцем, попонуємо увазі читачів.
Господар дуже прохає повернути загублений ним гаманець, передавши до продовольчого магазину на Ціолковського, 12. Два епізоди, про які йшлося, як на наш погляд, є ще одним вагомим доводом на користь запровадження системи відеоспостереження у рамках програми «Безпечне місто», запропонованої депутатом міської ради Олександром БУЙКОВИМ.
 
Вл. інф


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости