Новость из категории: ---

Безпечне місто: чоловік викрав скриньку для збору пожертв для онкохворого та був покараний (відео)

Кричущий випадок: поліцейські, прибувши на спрацювання «тривожної кнопки», затримали 35-річного глухівчанина, котрий нахабно, серед білого дня, забрав з прилавку «нічника» біля автостанції скриньку з пожертвами на лікування онкохворого. Суб`єкт , який раніше вже мав серйозні проблеми з законом, зайшов до відомого продовольчого магазину в центрі міста, згріб прозору пластикову ємність з грошима, і вискочив з приміщення. Продавчиня натисла на кнопку термінового виклику.

Отримавши сигнал, на місці події негайно з`явився черговий наряд реагування поліції охорони. Встроенное изображение 1 Відчайдуха, котрий мчав з чималим пакетом у руках, поліцейські помітили на під‘їзді до магазину. Його наздогнали, зупинили, знешкодили. Звісно, в пакеті знаходилася імпровізована скринька з пожертвами – 430 гривнями, зібраними небайдужими глухівчанами для хворого на рак. Цікаво, що шістьма днями раніше камера відеоспостереження у тому-ж таки торговельному закладі відзняла зловмисника за спробою поцупити пляшку мінеральної води. Власники магазину відразу повідомили про нього поліції.
 
А той, виходить, навідався до «намоленого» місця вдруге – тепер вже для пограбування . Ще одна деталь: на момент захоплення скриньки злодійчук насунув на обличчя щось на зразок маски, а голову прикрив каптуром. Коли його затримували, нічого на ньому вже не було. За фактом зухвалого «наїзду» відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 186 Кримінального Кодексу (грабіж), яка передбачає до 8 років позбавлення волі.
 
Вл. інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости