Новость из категории: Новини

До чергової частини Глухівського ВП ГУНП в Сумській області надійшло повідомлення від БШМД про те, що в м. Глухів в одній з квартир, знаходиться жінка, яка була поранена ножем.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце встановлено, що в квартирі м за місцем проживання 57-річного глухівчанина, на ліжку знаходиться труп жінки з проникаючим ножовим пораненням в області ключиці з правої сторони. На момент виявлення трупу в квартирі знаходився господар квартири, на тілі та одязі якого було виявлено нашарування речовини темно-бурого кольору, ззовні схожої на кров. Проведено огляд трупу 34-річної глухівчанки, під час якого встановлено, що на тілі мається рана підключичної ділянка справа розмірами 2х0,3-0.5см орієнтована з 11 на 5 годин умовного циферблату. Також виявлено синець повіки правого ока.

Проведено допит свідка 57-річного громадянина, який пояснив, що жінка сама собі спричинила ножове поранення, від якого наступила її смерть. Трапилось це у його квартирі коли разом їли сидячи за столом. Перед нанесенням собі удару ножем жінка пояснила, що їй набридло жити (не конкретизуючи мотиви своєї поведінки). Безпосередньо перед цим вона вела себе нормально, танцювала, на труднощі в житті не скаржилась. Господар квартири намагався надати їй допомогу, притискаючи до рани ганчірку, але коли стан жінки погіршився, то він викликав швидку допомогу та перебував у квартирі до її приїзду.
 
Слідчими відділу поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Призначено ряд експертиз. Триває слідство.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости