Новость из категории: Новини

Півтори тисячі $ за влаштування на посаду фельдшера

Схоже, повідомлення про вилов чергового корупціонера становляться нашою - не знаю якою? - традицією. Не встигли, фігурально висловлюючись, висохнути чорнила, …чи то б пак, друкарська фарба висохнути на шпальтах минулого номеру – про затримання з декількома тисячами інспектора транспортного підрозділу глухівської поліції, аж ось тобі – новина ще крутіша Буквально позавчора, 31 липня, прямісінько у центрі міста затримано заступника головного лікаря Глухівської ЦРЛ, жінку, яка нібито перебуває у пологовій відпустці, підробляючи на якусь там частину ставки у центрі первинної допомоги.

Цю операцію, якщо вірити офіційним джерелам(а не вірити їм немає жодних підстав), проведено обласною прокуратурою спільно з Управлінням захисту економіки НП у Сумській області. Факт отримання хабара, як повідомляють правоохоронці, задокументований. Суть справи: вимагання неправомірної вигоди –грошей - від фізичної особи за вирішення питання щодо влаштування на роботу фельдшером до Глухівської ЦРЛ. Номінально сума «контракту» більше ніж втричі менша за ту, на яку спокусився трохи довше, ніж за тиждень тому невезучий поліцейський інспектор (4,9 тис. грн.) – півтори тисячі, але американських доларів, що у перерахунку, згодьтеся, куди «крутіше».
 
Нині, як повідомляють, тепер вже й неофіційні, джерела, вирішується питання повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального Кодексу (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою), яка передбачає позбавлення волі від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
 
Вл. інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости