Новость из категории: Статті

До Росії - з жовто-синім прапором і «Слава Україні!»

Минулої суботи, 12 серпня, шосткинець Максим СЛИНЬКО вчинив справжнісіньку ідеологічну диверсію щодо сусідньої країни-агресора, здійснивши велопробіг до Дня Незалежності,, з заїздом на територію Росії. Максим відправився із Шостки до Грем’яча, перетнув кордон і заглибився приблизно на 6 км. у простір «великої та неосяжної», після чого повернув назад.

Вдома, після подорожі, яка, поза сумнівом, могла завершитися для нього дуже й дуже неприємно, він поділився своїми враженнями від побаченого за межею:
-Можу впевнено сказати про море негативних вражень від споглядання їхніх ланів, похилених будинків, п’яничок біля сільських лавок. З вітчизняного (російського – ред..) товару побачив на продуктових полицях тільки мінеральну воду, печиво та хліб. Звичайно, що відчув небувалий приплив емоцій від аж ніяк не театралізованої реакції продавчині крамниці на моє голосне «Слава Україні!», переступаючи поріг торгівельного закладу! Бідна жіночка навіть калькулятор з рук випустила, і перебувала у німій сцені не менше 5 хвилин! Але оскільки мої національні кольори все таки добряче психологічно вдарили по тамтешній публіці, вони забігались і це примусило мене усвідомлено прийняти рішення про закінчення нетривалого перебування на ворожій теріторії! Щосили на всіх парах помчав я до пункту пропуску через кордон. І ось я на рідній стороні! З Прапором, який всю подорож від 6 години ранку при виїзді з Шостки і до 17 години вечора – до приїзду у рідне місто я не на хвилину не зняв із себе!
 
За інформацією http://domotskiy.at.ua


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости