Новость из категории: Новини

Новини коротко

Фінал кубку Сумщини - у Глухові

Рішенням виконкому обласної футбольної федерації фінальний матч Кубку Сумщини – 2017 між роменським «Агробізнес TSK» та кролевецьким «Локомотивом» відбудеться на газоні глухівського стадіону «Дружба». Він має розпочатися о 17. 30, 23 серпня.

Футбольний кубковий фінал спочатку планувався на конотопському стадіоні «Локомотив», але на заваді цьому став вкрай поганий стан тамтешнього покриття. Таким чином, попри те, що «Велетень» поступився у боротьбі за почесний трофей одному з учасників вирішального пулу, Глухів буде, як то кажуть, приймати футбольний парад – насамперед, завдяки тим, хто дбає про належне технічне забезпечення спортивних заходів. Останнє, як бачимо, інколи виявляється не менш важливим за ігровий результат.

Вл. інф. + sumy.today

Найбільше - онкохворим

Протягом поточного півріччя з міського бюджету глухівчани отримали грошової допомоги на майже 370 (369,4) тис.грн. Левова частка – 354,5 тис. грн. дісталася онкохворим (допомога на лікування). Інші категорії: потерпілі внаслідок стихійного лиха отримали 1,2 тис.грн.; ті хто потерпає від матеріальної скрути – 8,9 тис.грн.; допомога на поховання – 4,8 тис.грн. Варто порівняти наведені суми з тими, що виділялися попередніми роками: 2016 - 293 тис., 2015 - 10,2 тис., 2014 - 7,8 тис. грн.

Потрібні лікарі

Глухівська ЦРЛ оприлюднила інформацію про вакансії на посади лікарів вузького профілю, зокрема хірурга, онколога, офтальмолога, нефролога, терапевта, педіатра - неонатолога, паталогоанатома, лікаря невідкладних станів (4 посади), проктолога, дитячих: ортопеда-травматолога та кардіоревматолога; фізіотерапевта.

За додатковою інформацією звертатися за телефонами: 2-20-22, 2-20-42

За інформацією hlukhiv-rada.gov.ua

Тринадцяте – дійсно, нещаслива дата

Тринадцяте серпня можна вважати чи не найтрагічнішим у поточному році. Саме цього дня у Баничах, врізавшись у електроопору, загинув 24- річний водій мотоцикла Suzuki, а, неподалік, на некрасівському озері - втопився 21-річний відпочивальник.

У пункті цивільного захисту міста Глухів нас поінформували, що він з місцевих, відпочивав у компанії , після обіду, коли спека сягнула апогею, пішов зануритися у озерну прохолоду… Товариші занепокоїлися за нього через двадцять хвилин, але було вже пізно. Завідувач пункту ЦЗ Олександр МЕЛЬНИК попрохав ще раз нагадати про необхідність дотримання правил поводження на воді, та повідомив, що за два поточні місяці на водоймах України через необережність загинуло понад 500 відпочивальників.

За інформацією ГУНП Сумщини та ПЦЗ м. Глухів

Вовчий «десант»

В районі Шалигиного з`явилися вовки. Місцеві мешканці, в т. ч. й мисливці, повідомляють: декілька разів бачили вовчиху приблизно в одному й тому ж місці. Це може свідчити, що сіроманців цілий виводок. Ймовірно, вони завітали до нас з суміжної території Росії.

Вл. інф.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости