Новость из категории: Новини

Глухівські поліцейські затримали авто викрадача

За спробу незаконного заволодіння транспортним засобом 31-річний глухівчанин потрапив до поліції. Чоловіка затримали під час спроби перетнути кордон з сусідньою областю. Як пояснив зловмисник, який, перебував під дією наркотичних засобів, на викраденому автомобілі він прямував до своєї дружини… До Глухівського відділу поліції надійшло повідомлення від 58-річного власника автомобіля «ВАЗ 2110». Чоловік поскаржився на зловмисника, який поцупив його машину з території місцевого підприємства, куди він приїхав у справах. 

Працівникам поліції, які прибули на місце події, потерпілий розповів, що автомобіль залишив незачиненим та з ключами в замку запалення всього на кілька хвилин, а коли повернувся, машини вже не було. «Підозрюваного розшукали протягом години, - говорить Леонід Бібік, начальник Глухівського відділу поліції. – Був введений план «Перехват» та затриманий зловмисник під час спроби перетнути кордон з сусідньою областю. Чоловіку 31 рік, місцевий, який перебував під дією наркотичних речовин. Поліцейським він пояснив, що збирався відвідати дружину, яка протягом тривалого часу з ним не проживає, а мешкає у сусідній області, але завадили правоохоронці».
 
Нині у відношенні підозрюваного слідчі відкрили кримінальне провадження ч.1 ст.289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Автолюбителю загрожує покарання у вигляді сплати чималого штрафу або ж навіть позбавлення волі строком до п'яти років.
 
Глухівський відділ поліції в Сумській області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости