Новость из категории: Статті

«Звонок» — магазин техніки, що дарує враження

Коли по-справжньому любиш свою роботу, уже не дозволиш собі продати щось неякісне чи за вищою ціною. Окрім цього, завжди намагатимешся зробити більше для клієнтів. Останні кілька років команда «ЗвонОК» плідно працювала, аби клієнтська родина була задоволена. Одним із найбільших випробувань стали розіграші. Було складно, багато людей просто не вірили, але ми не зупинилися.

Цього серпня разом із Gorenje «ЗвонОК» провели спільний розіграш. Переможці — шестеро улюбленців долі — отримали триденну поїздку на двох до Львова. Разом із гідами вони насолоджувалися казковою атмосферою цього міста, пізнавали його таємниці. Окрім цього, дванадцятеро щасливчиків мали унікальну нагоду побачити старовинні Підгорецький, Золочевський та Олеський замки. Ми зібрали їхні історії, аби довести, що удача існує і на неї, як і на «ЗвонОК», покладатися варто.

Інна Бугай, Лубни: «Я ніколи не вірила, що зможу виграти. Думала, усе підтасовується»

У те, що до Львова поїде саме вона, Інна Миколаївна особливо не вірила. Але разом із рідними постійно про це розмовляли, жартівливо вирішували, хто подорожуватиме з нею. На сам розіграш пішла мама Інни Миколаївни. Донька пригадує, що проводжала матір зі словами: «Ти там швиденько нам поїздку виграй і йди додому». За якийсь час Інні Миколаївні телефонує мама й каже, що поїздку таки виграла. «Ми з чоловіком тоді їхали в машині. Я коли почула новину, почала кричати від радощів, а він ледь не загальмував посеред дороги», — розповідає пані Бугай.

До Львова вона їздила зі своїм 15-річним сином. Обох найбільше вразили замки, терпіння супроводжуючого Сергія і те, що в розіграшах, виявляється, можливо виграти.

Ірина Пархоменко, Глухів: «Я виграла свою поїздку до Львова завдяки газовій плиті»

Сім’я Пархоменків просто купувала газову плиту у «ЗвонОК», а вже за кілька тижнів Ірина разом із сином гуляли затишними вуличками Львова. Жінка розповідає, що, на відміну від інших учасників, вірила у свою удачу: «Я відчувала, що маю щось виграти, але не думала, що це буде поїздка у Львів. Коли на розіграші оголосили моє прізвище, це був просто шок. Я навіть не уявляла, що воно все так раз, — і вийде. Від життя рідко очікуєш таких сюрпризів».

Подорож пані Ірина оцінила на десять із плюсом. Зізнається, що їм із сином особливо сподобався відомий львівський шоколад. Тепер сім’я Пархоменків чекають на інший розіграш, кажуть, цього разу відправлять тата.

Наталя Желізняк, Кролевець: «Я виграла поїздку завдяки оптимізму продавців»

Купуючи новий холодильник, Наталя отримала шанс на участь у розіграші. Однак вона розповідає, що збиралася відмовитись: «Я так і казала продавцям: «Це все брехня, за все життя жодного разу нічого не виграла. Це все неправда». Але вони почали переконувати, пам’ятаю, один із працівників, Вітя, таким серйозними голосом відповів: «Повірте, і буде правда». Зрештою, я повірила… і виграла!».

Поїздка до Львова стала для Наталі не лише приводом вірити в удачу чи приємним відпочинком, жінка зустріла тут і нових друзів. «Усі учасники були дуже різні, кожен із іншого міста, але компанія виявилася надзвичайно приємною, ми справді здружилися за ці кілька днів», — розповідає Наталя.

Ірина Антоненко, Чернігів: «Поїздка від «ЗвонОК» — перше, що я виграла у своєму житті»

Ірина з чоловіком участь у розіграшах хоч і брали, але ніколи не вигравали. Аж одного дня газова плита Gorenje принесла їм шанс відвідати Львів. Жінка розповідає: особливих надій на удачу вони не плекали. Та й у саму чесність розіграшів пан Антоненко не дуже вірив. Тому, почувши своє прізвище серед переможців, вони спочатку навіть не повірили. «Розуміння того, що ми дійсно отримали цю поїздку прийшло лише у самому Львові», — розповідає пані Ірина.

Про подорож каже: «Це був чудовий шанс відпочити від роботи, познайомитися з новими людьми, новим містом. Дізнатися більше про Україну. Окрім цього, тепер ми з чоловіком віримо у свою удачу».

Юрій Муха, Білопілля: «Випишіть організаторам премію!»

Пан Юрій теж ніколи не вважав себе щасливчиком, його не приваблювали розіграші чи акції. Виграш путівки від «ЗвонОк» став для нього знаком частіше покладатися на свою ж удачу. «Та які могли бути емоції на розіграші?! Я жодного разу за життя нічого не вигравав, а тут раптом ціла поїздка! Мене аж поки в спину не почали штовхати, я не розумів, що треба підійматися до ведучих, забирати приз», — зізнається пан Юрій.

Поїздка у Львів запам’яталася йому найбільше через приємну компанію й нашого супроводжуючого Сергія. «Іще коли ми з іншими учасниками зустрілися на Київському вокзалі, стало зрозуміло: подружимось! Наступні дні проходили з гучним сміхом і розмовами до ранку», — розповідає Юрій Миколайович. Він також дуже просив видати премію нашому Сергію, котрий супроводжував учасників, «за велике терпіння». Ми, пане Юрію, так і вчинили.

Родина Шишняків, Конотоп — найромантичніша історія

Купуючи у «ЗвонОК», голова сімейства Олексій Андрійович, навіть подумати не міг, що виграє весільний подарунок. Його син і тезко Олексій зовсім нещодавно одружився. Тому коли Шишняк старший почув своє прізвище серед переможців, відразу знав, кому подарунок важливіший. Так молоде подружжя Олексія й Олени відсвяткували своє кохання із присмаком львівської кави й шоколаду.

«Ми взагалі не очікували, що вдасться щось виграти, — розповідає Шишняк молодший. — На удачу розраховувати не звикли. Тож коли батько почув своє прізвище, був у шоці. Ми ж були в шоці, коли він нам із дружиною віддав поїздку. Тепер пообіцяли, що коли виграємо наступного разу, приз дістанеться йому».

Із чим у вас асоціюється магазин, де купуєте побутову техніку? Швидше за все, це нічим не особливе місце, де гроші можна «обміняти» на потрібний товар. Відкриваючи перший «ЗвонОК» ще 2010, Два Андрія обіцяли собі, що такими ніколи не будуть. Магазин мав стати місцем, куди йтимуть не просто через нижчі ціни, а через атмосферу повної довіри й підтримки. Вони навіть не мали за мету продавати техніку, ми завжди прагнули дарувати враження. І, як бачите, це вдається поєднувати.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости