Новость из категории: Статті

Не втрачай надії - 2017

Нехай кожній дитині на землі

доля удачу на крилах несе,

Хай радісним буде життя і красивим,

Що вони побажають – нехай збудеться все,

І шлях їх нехай буде легким і щасливим.

  Дитинство — це щоденне свято, це посмішки на дитячих обличчях, це безмежна віра в себе і свої сили, це пізнання себе і усвідомлення того, що в світі немає нічого недосяжного. І недосяжного немає, навіть, якщо у тебе — інвалідність . 1 грудня   в приміщенні естетичного відділу міського центру позашкільної освіти відбувся щорічний фестиваль «Не втрачай надії», який проводить та організовує Глухівський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів . Для багатьох дітей це надзвичайна подія, тому що саме тут вони мають можливість розкрити увесь свій потенціал, реалізувати свою особистість, продемонстрували, які вони талановиті, унікальні, рівні і неповторні.  Привітати учасників фестивалю прийшла начальник управління соціального захисту населення Лариса Громак.

До всіх учасників фестивалю звернувся Лариса Анатоліївна, яка нагадала присутнім наскільки важливою для цих дітей є підтримка і повага оточуючих та вручила подяки від міського голови вихованцям центру : Стегновій Іванні, Прокопенко Максиму, Зарецькій Софії, Бурчик Єлизаветі, Іллюченко Анні, Манжос Таїсії. Учасники фестивалю виступали напрочуд гарно. Очі дітей випромінювали радість. На устах сяяли посмішки. Гості, які були запрошенні на фестиваль, захоплювались неповторністю творчих робіт, талановитістю та мужністю юних творців, їхніми прекрасними шедеврами – малюнками, аплікаціями. Також діти мали можливість продемонструвати перед батьками та гостями свої здібності у вокалі, музиці та хореографії. Щороку ми зустрічаємося, спілкуємося в дружньому колі і з кожним роком все більше переконуємося, що ці теплі, творчі зустрічі відбуваються завдяки  учасникам  фестивалю, завдяки їх наполегливості, вірі у себе, у своїх друзів та світле  майбуття. А справжні друзі у вихованців реабілітаційного центру є!

Батьки учасників, говорячи слова подяки, не могли втримати сліз радості, адже про їхніх дітей дбають та підтримують. Ну і звичайно ж наприкінці фестивалю всі діти отримали солодкі подарунки.     Особливої подяки заслуговують спонсори фестивалю, які виявились небайдужими до проблем  дітей з обмеженими можливостями, а саме: Надія Вайло, ТОВ «Шалигинське», Глухівська громадська організація ветеранів Афганістану (керівник С.М. Хлонь), Оксана Буц, Наталія Карпеко, Лариса Курятникова, Олена Максименко, Людмила Карауш , Анатолій Москаленко, Валерій Шумицький, Анатолій Голуб та небайдужі мешканці міста.

Глухівський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів дуже дякує завідувачу естетичним відділом МЦПО Наталії Сергійчик , акомпаніатору Оксані Власенко за допомогу в проведенні фестивалю, а також студентам Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка: Анастасії Данильченко 32-СП, Юлії Смоляніновій 32-СП, Вікторії Твердуновій 32-СП, Ярині Руслану 41-П . Усім небайдужим людям, що творять добро, приносять незабутні враження в дитячі серця -  НИЗЬКИЙ УКЛІН!  Родинам бажаємо міцного здоров’я, родинного благополуччя, віри у добро та незабутніх вражень отриманих від життя. 
 
Тамара Ярина, директор Глухівського міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости