Новость из категории: Новини

В Глухові оперативники виявили 30- річного чоловіка, який на території домоволодіння зберігав канабіс вагою 15.гр. , пристрої і посуд для виготовлення наркотичної речовини.

Згідно заяви власниці квартири, яку вона здає для тимчасового використання раніше судимому 30-річному громадянину Полтавської області, який переховується від суду, було проведено санкціонований обшук, співробітниками сектору кримінальної поліції Глухівського відділу поліції.

Поліцейські знайшли та вилучили наркотичну речовину , саморобні пристрої для паління, а також особливо небезпечний засіб – опій ацетильований і посуд, який використовувався для його виготовлення і зберігання з нашаруванням наркотичного засобу.

Підозрюваний пояснює що канабіс виготовляє для власного вживання. В Глухові проживає тимчасово, так як прибув навістити «кохану», але посварившись з нею вирішив зняти квартиру. Знахідка зберігалась в самій квартирі. Наразі все вилучене слідчі направили на дослідження, а по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України «Незаконне зберігання наркотичних засобів» .
 
Глухівський відділ поліції


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости