Новость из категории: Інформація

Допоможіть знайти дитину!

Шосткинським відділом поліції розшукується зниклий безвісти неповнолітній Пінчук Олексій В‘ячеславович, 2002 року народження, житель Кролевецького району. 26 грудня, близько 18:00, підліток покинув територію Обласного дитячого протитуберкульозного санаторію, розташованого в м.Шостка, й до цього часу його місцеперебування залишається невідомим. Додому дитина також не повернулася.

На вигляд хлопцю 15-16 років, зріст 162 см, худорлявої статури, обличчя овальне, волосся коротке світле, вуха прилеглі, з малопомітними мочками. Може носити окуляри. Був одягнутий у червону болоневу куртку з чорними вставками на боках, чорну зимову шапку, спортивні штани, взутий в чорні зимові черевики.

При собі мав чорну барсетку через плече. Працівники поліції звертаються з проханням до всіх громадян, кому відома будь-яка інформація про місцеперебування підлітка, чи бачив його при пересуванні в транспорті, повідомити про це за телефонами : (05449) 2-14-47, (099) 266-00-69, або на лінію «102» - з мобільного безкоштовно. Будемо вдячні за допомогу.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости